Mă întâlnesc cu cineva, chiar dacă m-am căsătorit

Mă întâlnesc cu cineva, chiar dacă m-am căsătorit

author
1 minute, 37 seconds Read

Am o confesiune să vă fac. Mă întâlnesc cu cineva, chiar dacă m-am căsătorit.

Mă întâlnesc cu cineva, chiar dacă m-am căsătorit

Este o fată incredibilă. E frumoasă, inteligentă, vicleană, puternică, și are o credință extrem de puternică în Dumnezeu. Îmi place să o scot la cină, la film, și să-i spun mereu cât de frumoasă este. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost supărat pe ea pentru mai mult de cinci minute, iar zâmbetul ei întotdeauna parca imi înveselește ziua, indiferent de circumstanțe .

Uneori, ea mă vizitează la locul de muncă pe neasteptate, imi gătește un prânz incredibil, sau chiar mă surprinde cu ceva preparat de ea. Nu pot să cred cât de norocos sunt să mă intâlnesc cu ea, chiar dacă eu sunt căsătorit. Am să vă încurajez să încercați și voi pentru a vedea ce bine este.

Oh ! Ți-am spus că femeia cu care am intalniri este soția mea ? Ce te așteptai ?

Doar pentru că ești căsătorit, nu înseamnă că intalnirile voastre trebuie să se termine.

Trebuie să continui să te intalnești cu soția ta, chiar și după ce te căsătoresti cu ea.

Întâlnirea este un moment unic în care vei obține informații despre cineva drag într-un mod special și unic. De ce ai vrea ca să se oprească vreodată ? Nu ar trebui. Acești fluturi pe care ii ai de la prima intâlnire nu trebuie să se oprească doar pentru că anii au trecut. Trezește-te în fiecare zi și intâlnește-ți jumătatea ca și cum ai fi încă la primele intâlniri. Vei vedea o schimbare drastică în bine în relația voastră .

Când vine vorba de orice relație, comunicare este cheia. Nimeni nu vrea să fie cu cineva care nu isi dorește din toata inima acest lucru.

– Jarrid Wilson

Similar Posts