ISO9001 reprezinta un serviciu simplu si rapid pentru a participa la licitatiile publice

ISO9001 reprezinta un serviciu simplu si rapid pentru a participa la licitatiile publice

author
4 minutes, 27 seconds Read

Certificarea ISO inseamna certificarea pe care o va oferi Guvernul IMM-urilor. Certificarea ISO in Romania are multe avantaje, cum ar fi imbunatatirea calitatii produselor, eficienta afacerii, construirea credibilitatii la nivel international, comercializarea usoara si multe altele.

Credibilitate ridicata

Deoarece la nivel global, Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) este acceptabila, se va imbunatati fiabilitatea si integritatea fata de produsele sau serviciile voastre.

Recunoastere ridicata

Brandul de afaceri va fi recunoscut la nivel mondial. Acest lucru va va creste statutul profesional printre alti cercetatori de piata si, de asemenea, public.

Consistenta imbunatatita

ISO 9001 simplu si rapid pentru a participa la licitatiile publice, de asemenea, va ajuta sa cresteti controlul asupra proceselor voastre de afaceri. Cu cat va controlati mai mult afacerea, cu atat mai mult creste consistenta. O consecventa sporita inseamna ca clientii vostri primesc aceleasi servicii bune sau aceleasi produse bune de fiecare data cand fac afaceri cu voi

Venituri sporite

Cand exista asigurarea calitatii, oamenii revin la voi din nou si din nou. Cand este certificat ISO, puteti stabili pretul produsului/serviciului si, prin urmare, va puteti astepta la venituri mai bune pentru afacerea voastra. Prin urmare, va exista un mediu de lucru plin de resurse.

O eticheta guvernamentala clasica

Promovarea produsului va fi foarte interesanta si simpla. Va puteti eticheta oficial produsul cu simbolul ISO in timpul ambalarii si documentarii. Acest brand guvernamental va va fi benefic in multe feluri.

Retinere mai buna a clientilor si satisfactie apreciata a patronilor

Unul dintre aspectele importante care castiga mai multi clienti este atunci cand descopera o eticheta guvernamentala pe produsul vostru. A avea mai multe produse de calitate va va ajuta sa castigati mai multi clienti. Cu toate acestea, veti ajunge sa aveti satisfactia clientilor si, prin urmare, pastrarea clientilor.

Tehnica simpla de marketing

ISO va ofera voua si produselor voastre mai multa valoare. Puteti utiliza acest factor ca punct de publicitate. Va puteti comercializa cu usurinta produsele castigand credit international de calitate.

Comert intre tari disponibile

Deoarece certificarea ISO este recunoscuta la nivel international, comertul dintre tari ar fi usor. Cu doar cateva restrictii si probleme de documentare, procesul de tranzactionare va fi acceptat legal.

Angajatii imputerniciti

In consecinta, in timp ce beneficiaza de eticheta ISO, angajatii vor dobandi imputernicirea, deoarece vor invata automat sa lucreze sistematic. De asemenea, profilurile lor vor fi unele cu valoare adaugata. Cunostintele lor despre munca lor vor fi imbogatite in continuare, deoarece este o companie bazata pe ISO.

Dezvoltarea culturii profesionale

Profesionalismul va fi mentinut in sediul companiei. Avand in jur un bilet international, angajatii, autoritatile si conducerea vor fi fortati sa sustina o cultura profesionala. Respectarea principiilor si eticii companiei va aduce beneficii dezvoltarii companiei pentru a face comert cu multe alte industrii.

Conducere/personal motivat si modernizat

Certificarea ISO 9001 necesita pregatirea si dezvoltarea personalului si managementului vostru. De asemenea, ofera instrumentele necesare pentru ca acestia sa-si faca treaba, cum ar fi proceduri, instructiuni si metrici. Drept urmare, angajatii vostri vor cunoaste mai bine ceea ce fac si, deoarece instruirea va avansa, cariera lor se va imbunatati.

Reducere suplimentara a consumului

In timp ce cresterea are loc dupa obtinerea ISO, veti sti ce sa folositi si ce nu. Veti intelege si veti incepe sa progresati intr-un mod mai unic si mai valoros pentru a va imbunatati afacerea pe piata.

Siguranta produselor/serviciilor este garantata

Cand o organizatie este certificata ISO, atunci nu conteaza ce face, deoarece calitatea este garantata. Acest lucru asigura siguranta produselor/serviciului folosit de oamenii de rand.

Operatiuni imbunatatite si eficiente

Procesul, sarcinile, procedurile, masurile si relatiile vor fi simplificate si distribuite in mod egal intre lucratori. In plus, vor exista o operatiuni imbunatatite si eficiente. Acest mod de a conduce o afacere va reduce plangerile si complicatiile in randul angajatilor.

Cu toate acestea, obtinerea unei certificari ISO aduce beneficii produselor si afacerii voastre in multe feluri. Intr-adevar, obtinerea unuia nu este atat de usoara pe cat pare. Verificarea documentelor va trebui sa aiba loc oficial pentru licenta ISO. De asemenea, documentatia include o anumita suma de achitat. Prin urmare, obtinerea unei certificari ISO va stabili compania voastra pe piata mondiala.

Pe masura ce afacerile cresc si evolueaza, procesele lor cresc si evolueaza si ele. Insa procesele pot fi uneori adunate pentru a aborda rapid o situatie neprevazuta sau pur si simplu pot evolua intr-o metoda care lasa diferite echipe sau departamente diferite unele de altele.

Acest lucru poate duce la ineficienta, repetitie si chiar lacune care va pot pune organizatia in pericol. Dar un QMS cuprinzator implementat prin ISO 9001 va oferi procese care se pot implementa pentru a se potrivi cu cresterea, mentinand coerenta si eficienta indiferent de modul in care organizatia voastra creste.

Reputatia internationala a certificarii ISO inseamna ca aceasta actioneaza ca o prescurtare utila pentru a va demonstra competenta atunci cand depuneti oferte. In loc sa fiti obligat sa pregatiti dovezi ca indepliniti toate cerintele de management al calitatii stabilite pentru o licitatie, puteti include pur si simplu detaliile certificarii voastre acreditate ISO 9001.

Imbunatatirea proceselor nu numai ca creste productivitatea si eficienta, ci si motivatia angajatilor. Prin inlocuirea proceselor proaste, sau chiar inexistente, cu procese de calitate, documentate, puteti crea o atmosfera de certitudine si stabilitate. Angajatii vor sti ce asteapta de la ei insisi si de la organizatie, ceea ce are ca rezultat o forta de munca mai increzatoare si mai motivata pentru afacerea voastra.

 

Similar Posts