Incredibil! Legătura dintre un localnic şi un crocodil a făcut înconjurul lumii

Incredibil! Legătura dintre un localnic şi un crocodil a făcut înconjurul lumii

author
1 minute, 21 seconds Read

Acum aproape 20 de ani, un crocodil uriaș a fost împușcat de către un agricultor și era pe moarte pe malul râului Parasmina în Costa Rica.

Incredibil! Legătura dintre un localnic şi un crocodil a făcut înconjurul lumii

Localnicul, Chito Shedden a găsit pe malul apei crocodilul suferind. Barbatul nu știa, că aceasta va fi ziua în care va deveni îngrijitorul crocodilului şi cu atât mai puţin prieten. Chico nu a putut lăsa crocodilul să moară. ia dat un nume, Pocho, la îngrijit până a reuşit să îl vindece în totalitate. “Am vrut doar să simtă că cineva îl iubeşte, că nu toți oamenii sunt răi”, a declarat Chito. “Iubesc toate animalele, în special cele care au suferit.”, adaugă acesta.

Când Pocho s-a vindecat, Chito la dus înapoi la rău să îl elibereze. Dar spre surprinderea lui Chito, în dimineața urmatoare Pocho dormea pe veranda lui. Astfel că, cu permisiunea celor de la Ministerul Mediului și asistența unui medic veterinar, Chito a petrecut următoarele două decenii îngrijindu-l pe Pocho.

Aceste buni prieteni îşi petreceau zilele la un râu în afara locuinței lui Chito jucându-se. Turiști și oameni de știință, au fost șocați de blândețea lui Pocho.

În 2011, după mulți ani de prietenie, Pocho a murit din cauze naturale, la vârsta de 50 ani. Sute de prieteni şi admiratori au participat la funeraliile lui. Chito a fost dezamăgit, dar continuă să împărtășească această poveste pentru a sensibiliza oamenii cu privire la sufletul animalelor.

Priveşte legătura uimitoare dintre Chito și Pocho în filmuleţul de mai jos.

Similar Posts