Inainte sa incepeti sa navighezi trebuie sa deveniti responsabil!

Inainte sa incepeti sa navighezi trebuie sa deveniti responsabil!

author
4 minutes, 36 seconds Read

Daca sunteti un pasionat de ambarcatiuni, nu exista nicio indoiala ca v-ati gandit sa va obtineti permisul de ambarcatiune. Aceasta este modalitatea perfecta de a va asigura ca va puteti bucura de timpul petrecut pe apa in siguranta si in mod legal. Aceasta postare va discuta despre beneficiile obtinerii unei licente pentu a naviga o ambarcatiune. Vom vorbi atat despre cunostintele teoretice, cat si despre abilitatile practice pe care le veti invata atunci cand obtineti licenta. Nu ratati acest pas important pentru a deveni un navigator sigur si responsabil!

Exista multe motive pentru care ar trebui sa luati in considerare obtinerea permisului de ambarcatiune. In primul rand, veti avea cunostintele teoretice necesare pentru a opera o ambarcatiune in siguranta cu licenta. Aceasta include o intelegere a regulilor de navigatie, a modelelor meteorologice si a procedurilor de urgenta.

In plus, veti putea sustine si proba practica necesara pentru obtinerea licentei. Acest lucru va va oferi experienta practica necesara pentru a opera o ambarcatiune cu incredere. In plus, detinerea unui permis va va oferi si liniste sufleteasca, stiind ca sunteti pe deplin pregatit sa operati o ambarcatiune in mod responsabil.

Asadar, indiferent daca doriti sa va cumparati prima barca sau doar doriti sa fiti mai pregatiti, obtinerea permisului de ambarcatiune este o idee grozava.

Plimbarea cu barca este o distractie populara pentru oameni de toate varstele si interesele. Poate fi o modalitate relaxanta de a evada din agitatia vietii orasului. De asemenea, operarea unei ambarcatiuni poate fi, de asemenea, periculoasa daca nu aveti cunostintele si abilitatile adecvate. De aceea, este important sa obtineti permisul de ambarcatiune daca intentionati sa petreceti timp pe apa.

Obtinerea licentei de ambarcatiune este o modalitate de a va imbunatati cunostintele despre navigatie cu barca si abilitatile practice de care aveti nevoie pentru a opera o ambarcatiune. Partea teoretica a cursului va va invata tot ce trebuie sa stiti despre diferitele tipuri de barci, cum functioneaza acestea si regulile apei.

Partea practica a cursului va va oferi sansa de a iesi pe apa si de a va pune noile abilitati la incercare. Cu licenta de ambarcatiune, veti putea cumpara sau inchiria o ambarcatiune cu incredere, stiind ca aveti abilitatile si cunostintele necesare pentru a o opera in siguranta. Indiferent daca doriti sa va bucurati de o zi pe lac sau sa va aventurati in apa deschisa, obtinerea licentei de ambarcatiune este o modalitate excelenta de a incepe.

Principalele beneficii ale obtinerii unei licente de ambarcatiune:

-Puteti naviga in orice ape: Unul dintre lucrurile grozave despre a avea un permis de ambarcatiune este ca va permite sa navigati in orice ape. Indiferent daca doriti sa iesiti in larg sau doar sa stati aproape de tarm, veti putea face acest lucru fara probleme.

-Veti putea inchiria barci: daca intentionati sa inchiriati o barca pentru o vacanta sau alte scopuri, va fi esential sa aveti o licenta. Majoritatea companiilor de inchiriere nu va vor lasa sa-si scoateti barcile decat daca aveti o licenta valabila.

-Veti avea liniste sufleteasca: stiind ca sunteti pe deplin licentiat si cunostinte despre siguranta navigatiei va va oferi liniste sufleteasca ori de cate ori sunteti pe apa. Veti sti ca faceti totul bine si ca sunteti pregatit pentru orice s-ar putea intampla.

-Puteti urma cursuri Skipper Academy : Odata ce aveti permisul de ambarcatiune, puteti profita de cursurile de navigatie oferite de multe organizatii. Aceste cursuri va pot invata totul, de la navigatie la intretinerea motoarelor.

-Veti putea sa va alaturati cluburilor de navigatie: exista multe cluburi de navigatie care intampina noi membri cu bratele deschise. Detinerea unui permis de ambarcatiune va va oferi acces la toate aceste cluburi si la numeroasele lor beneficii.

De ce este importanta educatia privind siguranta navigatiei?

Daca nu urmati aceste cursuri vitale inseamna ca pierdeti informatii esentiale care ar putea preveni ranirea sau daunele materiale. Daca doriti ca toata lumea sa fie in siguranta in timp ce merge cu voi cu barca, atunci aceste cursuri sunt esentiale. Educatia privind siguranta navigatiei va poate invata cum sa operati barca, eticheta barcii si regulile caii navigabile. Totusi, nu puteti urma orice curs. Asigurati-va intotdeauna ca este un curs de navigatie aprobat. Ca un bonus suplimentar, multi asiguratori va vor oferi o reducere la tarifele de asigurare a barcii, daca puteti face dovada ca ati urmat un curs de siguranta a navigatiei.

Este important sa retineti ca, incepand cu 1 ianuarie 2018, toti tinerii navigatori din Romania sunt obligati sa participe la un curs de educatie privind siguranta navigatiei. Cu toate acestea, fiecare tara are propriile cerinte individuale (sau este posibil sa nu necesite deloc un curs de educatie cu barca), asa ca daca intentionati sa plecati cu barca in afara statului, asigurati-va ca verificati mai intai legile. Daca statul in care intentionati sa mergeti cu barca nu necesita un curs de educatie cu barca, ar trebui sa va asigurati totusi ca aveti o intelegere a obiceiurilor sigure de navigare cu barca inainte de a intra in apa.

A putea naviga corect si in siguranta este esential pentru sanatatea voastra, a echipajului si a ambarcatiunii. Va face lucrurile sa treaca mai usor, mai rapid si mai lin. Daca sunteti nou in navigatie, urmati acest curs deoarece poate fi un lucru vital. Este cel mai rapid mod de a fi pregatit pe apa. Poate salva vieti. 85% din decesele cu barca au loc cu cei care nu au urmat un curs de navigatie. Sunt multe probleme care ar fi putut fi prevenite. De fapt, majoritatea statelor cer navigatorilor sa urmeze cursul inainte de a merge mai departe.

 

 

Similar Posts