Iată-l pe omul-trupă! Reprezentaţia acestui bărbat te va face să râzi cu lacrimi

Iată-l pe omul-trupă! Reprezentaţia acestui bărbat te va face să râzi cu lacrimi

author
1 minute, 18 seconds Read

Concursurile de talente sunt ocazia perfectă pentru oricine crede că are ceva de demonstrat în a-şi arăta măiestria şi a cuceri publicul.

Iată-l pe omul-trupă! Reprezentaţia acestui bărbat te va face să râzi cu lacrimi
Un bărbat de 54 de ani din Las Vegas a făcut cu siguranţă acest lucru. Show-ul său din cadrul emisiunii „America’s Got Talent” a impresionat cu siguranţă atât juriul cât şi publicul care l-a aplaudat şi a izbucnit în hohote de râs.

Numele său de scena este „Christopher One Little Indian” şi deşi părea o glumă întreaga sa apariţie, începând de la vestimentaţia sa până la dialogul cu unul din membrii juriului, nu a fost să fie așa.

Apoi ca într-o farsă reuşită, a ieşit de pe scenă fără să spună un cuvânt pentru ca să reapară peste câteva minute.

Dar, nu mai era singur de data aceasta. Christopher s-a întors pe scenă însoţit de patru marionete în mărime naturală întruchipându-i pe membrii trupei „Village People” şi care printr-un sistem simplu erau legate de acesta.

Marionetele se mişcau în acelaşi ritm cu el, pârghiile de care erau legaţi împreună susţineau mişcarea la unison într-o sincronizare perfectă.

Melodia antrenantă „YMCA” pe suportul căreia „indianul” şi-a derulat reprezentaţia uimitoare a animat şi mai mult sală care dansa şi se distra împreună cu el.

Nu e de mirare că acest moment a fost primit cu aprecieri binemeritate din partea juriului şi cu aplauze la scenă deschisă din partea publicului!

Similar Posts