Iată ce recomandă Papa Francisc pentru a avea o viaţă mai fericită

Iată ce recomandă Papa Francisc pentru a avea o viaţă mai fericită

author
1 minute, 36 seconds Read

Papa Francisc ne împărtăşeşte câteva secrete pentru a duce o viaţă mai fericită prin intermediul unui interviu acordat săptămânalului argentinian „Viva”.

Iată ce recomandă Papa Francisc pentru a avea o viaţă mai fericită

El consideră ca este important să ne petrecem timpul cu familia, să fim în armonie şi astfel să dialogăm între noi. Cel mai bun moment în care poţi relaţiona cu cei din familia ta, este în timpul mesei. El recomandă să închidem televizorul cel puţin în timpul cinei astfel încât să fie favorizat dialogul.

De asemenea, el recomandă că părinţii să se joace mai mult cu copii iar duminicile trebuie tratate ca şi sărbători de familie.

Un alt sfat al acestuia este să ai grijă cum te porţi cu cei din jur, să fi deschis cu ceilalţi şi generos. Dacă decizi să nu faci asta ci să te închizi în tine atunci rişti să devii egocentric.

Un impact la fel de mare îl are calmul de care dai dovadă în diferite situaţii, cum reuşeşti să faci faţă stresului şi să te bucuri de ceea ce te înconjoară.

Papa Francisc consideră că este important să găseşti timp pentru tine, să faci ceea ce îţi place, să petreci timp cu cei dragi.

Un alt aspect important este să respecţi natura. Degradarea mediului “este una din marile noastre provocări”, susţine Papa. “Cred că există o întrebare pe care nu ne-o punem: Nu cumva ne sinucidem atunci când folosim într-un mod atât de tiranic natura?”

Respectă mereu credinţa semenului tău “Cel mai rău dintre toate este prozelitismul, care paralizează: Vorbesc cu tine pentru a te convinge. Nu! Fiecare om dialoghează, începând cu propria identitate. Biserica creşte prin atractivitate, nu prin prozelitism”, declară acesta.

Aceste sfaturi te vor ajuta să fii mai conştient de ceea ce ai, şi astfel să fii fericit.

Similar Posts