Iată cât de simplu este să croşetezi cu această tehnică, fără a utiliza andrele

Iată cât de simplu este să croşetezi cu această tehnică, fără a utiliza andrele

author
1 minute, 23 seconds Read

Cu această tehnică de tricotat poţi obţine eşarfe grozave doar folosind mâinile. Nu ai nevoie de ace, ci doar de multă creativitate şi răbdare.

Iată cât de simplu este să croşetezi cu această tehnică, fără a utiliza andrele

Metoda de tricotat prezentată în următorul videoclip este simplă şi poate fi făcută de toată lumea fără a complica lucrurile prin îmbârligarea firelor pe lângă ace.

Pentru a tricota ai nevoie de un ghem de aţă şi de degetele tale. În primul rând, înlătură orice inele pe care le ai la mână și ține apăsat capătul firului de aţă între degetul mare și arătător. Fă o buclă sub degetul arătător, mergi cu firul peste degetul mijlociu, sub degetul inelar şi apoi în jurul degetul mic. Acum fă același lucru din nou, numai că în sens invers.

Fiecare deget ar trebui să aibă acum câte două bucle complete. Incepând cu degetul arătător, trage bucla de jos peste cea de-a doua buclă, scoate-o de pe deget şi dă-i drumul. Repetă pentru fiecare deget, trage bine, și continuă procesul până când eșarfa ajunge la lungimea preferată.

Când lungimea este cea optimă pentru tine, ia bucla de pe degetul arătător și mut-o pe degetul mijlociu. Ulterior adu bucla din spate peste cea din faţă si dă-i drumul. Fă acelaşi lucru până când rămâi doar cu o buclă pe un sigur deget. Taie firul şi bagă-l prin mijlocul buclei rămase, astfel încât să creezi un nod.

Acum te poţi bucura de o eşarfă simpatică făcută de tine.

Similar Posts