GARANTAT! Cum să scapi natural de COȘURI în 7 zile!

GARANTAT! Cum să scapi natural de COȘURI în 7 zile!

author
1 minute, 43 seconds Read

Acneea este o reală problemă estetică, pentru care suntem dispuşi să cheltuim sume mari de bani pe cosmetice.

Vestea bună este că doar cu unele mici modificări în dieta ta, îţi poţi îmbunătăți starea în doar o săptămână.

1. Consumă Omega-3 acizi grași

Dieta bogată în acizi graşi te va ajuta să lupţi cu acneea. Mânca pește proaspăt de 3-4 ori pe săptămână. Dacă nu îţi place peștele, foloseşte ulei de pește în loc, ca şi supliment alimentar.

2. Renunţă la zahăr

Zahărul nu face bine pentru acnee. Experții sugerează, de asemenea, să se evite consumul de fructe pentru o vreme. Fructele sunt sănătoase, dar conțin zahăr, care afectează hormonii și poate provoca în cele din urmă o inflamaţie dacă ai pielea sensibilă sau ai acnee.

3. Renunţă la cereale rafinate

Cereale rafinate sunt la fel de rele ca şi zahărul. Evită făina rafinată şi adaugă orezul brun și legume rădăcinoase în dieta ta.

4. Consumă mai multe legume

Alege frunzele verzi care nu sunt tratate chimic. Consumă cât mai multe sucuri de legume sau fructe. Îmbogăţeşte-ţi dieta cu cantităţi mari de legume, deoarece vitaminele și minerale din aceste produse alimentare au un efect benefic asupra pielii.

5. Probiotice sunt recomandate

Probioticele sunt sănătoase, consumă alimente care conţin astfel de culturi. Poţi cumpăra produse probiotice din farmacii și le poţi consuma ca suplimente alimentare.

6. Consumă ceai verde

Ceaiul verde oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate, și face minuni pentru pielea ta. Cumpăra întotdeauna ceai verde fără cafeină, deoarece cafeina poate afecta nivelul de zahăr din sânge.

7. Apa cu lămâie este excelentă în acest caz

Bea suficientă apă, la care adaugă câteva felii de lămâie sau suc de lămâie. Lămâia detoxifică întregul corp, in plus apa cu lămâie este delicioasă.

Similar Posts