luni, ianuarie 24, 2022

Facebook te ajută să te menții în formă. Ai gratuit o aplicație care îți monitorizează distanța parcursă și caloriile consumate

Recomandam si

Facebook face cumpărături din nou. După ce au cumpărat celebrele aplicații Instagram și WhatsApp, și după ce și-au dezvoltat propriile aplicații de tip Facebook Messenger sau Paper (despre care am scris AICI), Zuckerberg recidivează din nou.

6565402

Acum Facebook dorește să intre pe piața de fitness, cu ajutorul unei aplicații care îți monitorizează distanța parcursă, numărul de pași care îi faci, caloriile pe care le consumi. Este vorba despre MOVES, o aplicație de fitness, care a luat naștere în aprilie 2013, fiind disponibilă atât pe terminalele de tip iphone cât și pe cele care folosesc sistemul de operare Android.

Moves este o aplicație mobilă gratuită care a fost descărcată de peste patru milioane de ori de pe telefoanele iPhone și de pe smartphone-urile cu sistem de operare Android.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Ghid incepatori pentru SMS Marketing

Consumatorii devin din ce in ce mai confortabili sa interactioneze cu companiile pe dispozitivele lor mobile. Marketingul prin SMS...
- Advertisement -