Facebook Paper – cea mai tare aplicație de Facebook

S-a lansat aplicația Facebook Paper, disponibilă deocamdată doar în magazinul Apple Store de peste ocean (magazinul românesc momentan trebuie să mai aștepte puțin). Dar dacă ai un cont de SUA, și dacă ești un fan al acestei rețele de socializare, atunci cu siguranță trebuie să încerci această aplicație!

1156293

După părerea mea este cea mai tare aplicație lansată de către cei de la Facebook pentru smartphone-uri. Momentan rulează doar pe sistemele de operare iOS, dar probabil că va apărea și pe Android. Cerința minima pe un iphone este iOS 7.

Bun. Dar să revin. Ce îmi place la Paper?

În primul rând designul total diferit, care aduce foarte mult cu cel al Flipboard-ului. Aplicația îți permite să-ți personalizezi informațiile care îți sunt oferite în funcție de ceea ce te interesează pe tine. Există secțiuni diferite ca de exemplu- Tech, Pop Life, Flavor, Ideas, Planet, City, Family și multe altele care îți oferă posibilitatea de ați filtra știrile care vrei să le citești

3387773

Cele mai importante știri le poți primi chiar dacă nu ești abonat la paginile respective de facebook. Ele îți vor parveni automat în funcție de numărul de like-uri adunate de știrea respectivă.

Bineînțeles news-feed-ul este păstrat. Dar are altă interfață. De exemplu dacă postează cineva o poză care îți apare în news-feed și aceasta este mai mare decât ecranul telefonului, ai posibilitatea prin simplă înclinare a telefonului să vezi întreaga poză!

6626749

Practic majoritatea știrilor care îți parvin fie din news-feed, fie din canalele personalizate le poți parcurge pe ecran cu un singur deget. Astfel printr-o simplă glisare a paginii ai posibilitatea de a deschide sau închide articole, poze sau filmulețe.Tot printr-o simplă glisare poți să citești întreg articolul , întrucât la început aplicația îți afișează doar o previzualizarea a acestuia.

Bineînțeles poți comenta articole, poți da Like, poți să dai Share. Aceste butoane există și în Paper.

Una peste alta este o aplicație de care până acum sunt entuziasmat!

Și cred că am descoperit doar o parte din ceea ce știe să facă.