Afla de ce vizualizarile pe YouTube se opresc uneori la 301

Afla de ce vizualizarile pe YouTube se opresc uneori la 301

author
1 minute, 9 seconds Read

Daca esti un fidel urmaritor al clipurilor de pe YouTube, probabil ai remarcat, asta daca ai spirit de observatie, ca numarul de vizualizari se blocheaza la 301. Multe videoclipuri au doar 301 de vizualizari.

2312943

Ei, poate n-ai vazut asta, dar acuma parca te-am facut sa te uiti mai atent la asta, asa-i?

Care este explicatia pentru asta?

Nu, nu este un bug al celor de la YouTube, asa cum ai fi tentat sa crezi. Chiar Ted Hamilton- product manager la YouTube ne explica care-i faza cu respectivul blocaj.

Au facut lucrul asta, pentru a incerca sa evite falsele vizualizari. Dupa cum probabil stii, exista site-uri de unde poti cumpara like-uri pentru Facebook, sau urmaritori pe Twitter. Pe acelasi principiu poti cumpara vizualizari pe YouTube. Pe parcursul unei zile, cei de la YouTube vor analiza videoclipurile, si vor vedea daca numarul de vizualizari este crescut artificial sau nu.

A fost aleasa cifra de 301, intrucat se considera ca este o cifra apropiata de cea care ar face diferenta intre un filmulet care strange vizulizari de la un cerc de prieteni, si unul cu potential de viralizare.

Dar nu tot timpul numarul vizualizarilor se blocheaza la 301! Cateodata se blocheaza la 305 sau 317 sau orice alt numar din intervalul 301-320. De ce?

Daca esti curios, poti afla asta din filmuletul de mai jos!

Daca ti s-a parut interesant, un LIKE si un SHARE pe Facebook ar fi binevenite!

Similar Posts