E incredibil ce lucruri magice poti face cu o sticlă de apă inghețată

E incredibil ce lucruri magice poti face cu o sticlă de apă inghețată

author
1 minute, 15 seconds Read

Iată un mod perfect de a face băuturi reci ca gheața și în acelaşi timp să îţi impresionezi prietenii cu un excelent truc. Tot ce îți trebuiește este o sticlă de apă și un congelator.

E incredibil ce lucruri magice poti face cu o sticlă de apă inghețată

Iată cum poţi face trucul, pas cu pas!

Ia o sticlă de apă nedesfăcută. Pune-o în congelator. Însă trebuie să şti exact timpul în care apa va sta în congelator.

Fiecare sticlă de apă va reacţiona un pic diferit. Unii factori care afectează timpul de îngheț sunt: • Volumul de apă din sticlă • Dimensiunea și formă a sticlei • Temperatura apei înainte de a intra în congelator • Temperatura din congelator

• Poziția sticlei în congelator

Cel mai simplu mod de a afla timpul de îngheț ideal pentru sticle este de a pune în același timp mai multe sticle la temperatura camerei în congelator. Acest lucru va creşte şansele de succes.
Verifică sticlele după 90 de minute, și, ulterior, la fiecare 15 minute, până când una dintre sticle îngheață. Vezi în cât timp această a îngheţat şi scade 15 minute.

În cele mai multe cazuri e nevoie de 2 ore și 45 de minute pentru a ajunge la starea perfectă. Pentru a testa, loveşte puternic sticla, oriunde vrei. Dacă ai lovit destul de greu, ar trebui să vezi ca apa începe imediat să înghețe de sus în jos.

Priveşte demonstraţia pentru a vedea ceea ce poţi face cu o sticlă de apă și un congelator.
Succes!

Similar Posts