Durerea ca produs al propriei minți – descoperă cum poți să o îndepărtezi conștient

author
2 minutes, 29 seconds Read

Fiecare persoană simte durerea într-un mod propriu, cu o intensitate influențată de gradul de toleranță pe care îl are. Cu alte cuvinte, același stimul poate fi insuportabil, în timp ce pentru altă persoană este insesizabil, ceea ce face ca durerea să fie văzută ca un produs al propriei percepții, care poate fi confruntat și îndepărtat prin conștientizarea și accesarea puterilor de autovindecare ale propriului corp. Află cum poți să practici fizioterapia in sistem de telemedicina din confortul propriei locuințe pentru a învăța să previi și să înfrângi durerea!

Terapia non-chirurgicală a durerii – principiu de bază în fizioterapia online

Pentru a putea deveni imun la durere trebuie să înțelegi faptul că organismul uman deține resurse infinite de autovindecare pe care trebuie doar să înveți cum să le accesezi și să le folosești pentru a putea să nu o mai simți. Terapia non-chirurgicală a durerii se bazează pe acest principiu și este exploatată din plin în programele de fizioterapie online susținute prin intermediul platformei RestartiX. Specialiști cu vastă experiență în domeniu au dezvoltat programe specializate cu ajutorul cărora să înveți cum să scapi de durerea localizată într-un anumit punct, fie de spate, gât, umăr, genunchi și nu numai. 

Durerea ca produs al propriei minți - descoperă cum poți să o îndepărtezi conștient

Înscrie-te la unul dintre programele RestartiX

Pe platformă te așteaptă nouă programe și o variantă personalizabilă, pe care să le poți accesa oricând, în funcție de problema cu care te confrunți. Fiecare dintre acestea conține seturi adaptate de exerciții care țintesc îmbunătățirea posturii și întărirea musculaturii pentru a elimina cauza și a ameliora durerea încă din primele zile de practică. Te poți înscrie cu doar câteva click-uri la unul sau mai multe dintre acestea, obținând acces imediat și nelimitat la toată informația prezentată.

Cum se derulează un program de fizioterapie în sistem de telemedicină

Pentru a garanta eficiență ridicată pentru fiecare caz, programele de recuperare medicală încep cu o evaluare inițială detaliată a stării pacientului, cu ajutorul căreia se depistează problemele preexistente și se adaptează abordarea de tratament. Atât timpul exercițiilor, cât și durata sau intensitatea acestora se ajustează în funcție de nevoi, urmând să fie practicate constant, în confortul propriei locuințe, sub atenta îndrumare online a unui specialist, pentru a avea impactul dorit. Programul se derulează pe parcursul unui an, timp în care vei putea observa progrese vizibile de la o săptămâna la alta, urmând ca la finalul acestei perioade să ai parte de o nouă evaluare pentru a stabili dacă problema a fost îndepărtată complet sau dacă este nevoie de o nouă modalitate de lucru, mai intensivă, pentru a îndepărta orice risc. 

Devii stăpân asupra propriului corp și uiți definitiv de durere dacă urmezi unul dintre programele de recuperare medicală personalizate de la RestartiX!

Similar Posts