Dieta fabuloasă care te ajută să pierzi până la 6 kilograme în 5 zile

Dieta fabuloasă care te ajută să pierzi până la 6 kilograme în 5 zile

author
1 minute, 31 seconds Read

Dieta “Scara” capătă din ce în ce mai multă popularitate datorită faptului că este uşor de ţinut, durează 5 zile şi te ajută să scapi de kilograme.

Dieta fabuloasă care te ajută să pierzi până la 6 kilograme în 5 zile

Regula de bază a dietei Scara este să nu te abaţi de la meniul celor 5 zile şi să bei minim 1.5 – 2 litri de apă zilnic.

În prima zi, se va face detoxifierea organismului. Petru aceasta în acesta zi vei consuma 1 kg de mere care ajută la curăţirea intestinelor şi 12 comprimate de cărbune activat. Cărbunele activ are rolul de a lega şi de a elimina toate toxinele acumulate.

Nu uita să bei apă, între 1.5 – 2 litri.

Ziua a doua este ziua de recuperare. În ziua a doua vei consuma 1 litru de lapte acru degresat şi 600 de grame de brânză de vaci cu conţinut scăzut de grăsimi.

Acestea au rolul de a reface flora intestinală pe cale naturală.

Ziua a treia de energizare
Ziua aceasta este foarte importantă pentru că te va ajuta să eviţi faza de stagnare care apare invariabil în toate dietele.

Meniu – 2 linguri de miere, 300 de grame de stafide, 2 litri de compot de fructe uscate.
Nu consumaţi toate stafidele odată, împărţiţi-le în câte 5 părți şi savuraţi-le întreaga zi.

Ziua a patra – de construcţie În acesta zi se vor consuma numai proteine. În această zi veţi consuma 500 de grame de carne fiartă,şi pătrunjel.


Ziua a cincea este pentru ardere.

Meniu – 200 de grame de terci de fulgi de ovăz cu apă, 1 kilogram de fructe de care preferaţi şi de legume.

Dieta va avea rezultate mai bune dacă o combinaţi şi cu exerciţii fizice şi nu uitaţi să beţi cât mai multă apă în timpul dietei (1.5 – 2 litri de apă zilnic) pentru a vă hidrata.

Similar Posts