Austriecii ne dau ca şi exemplu într-o reclamă la internet

Austriecii ne dau ca şi exemplu într-o reclamă la internet

author
1 minute, 32 seconds Read

O companie recunoscută din Australia numită Iinet promovează România într-o reclamă la Internet broadband.

Austriecii ne dau ca şi exemplu într-o reclamă la internet

Aceştia spun în reclama video difuzată că România are un internet rapid şi că este cunoscută pentru locurile uimitoare pe care străinii vin şi le vizitează în fiecare an.

Reclama a fost urmărită de multă lume, peste 350.000 de vizualizări numai pe YouTube. Părerile în privinţa acestui filmuleţ sunt împărţite, unii dintre cei care au vizualizat videoclipul spun că informaţiile din reclamă sunt irelevante, iar unii spun că România este remarcabilă şi este o ţară de laudă, membră UE.

Dacă arunci o privire pe pagina dedicată abonamentelor vei observa că prețul afișat în reclamă e valabil pentru cel mai mic abonament cu o viteză mai slabă decât avem noi pe 3G, adică puțin peste 14Mb/secundă, adică 1,4 mega pe secundă. Nu ai voie să tragi mai mult de 40Gb împărțiți 50% în timpul zilei și restul noaptea iar depășirea ustură cu 1,25$/Gb. Abonamentul lor cel mai rapid este de 100Mb pe download și doar 40Mb pe upload și e limitat la 1000Gb împărțiți la fel între noapte și zi. Prețul pentru acest abonamente ”awesome” care ar trebui să facă Australia mai ”awesome” decât România este de 99,95$ dolari australieni pe lună. Vitezele nu sunt garantate iar traficul se măsoară și upload și pe download.

Prin comparație, la noi abonamentele sunt de cel puțin cinci ori mai ieftine iar vitezele noastre maximale sunt deja de 1000Mb/secundă, adică de vreo zece ori mai mari decât cel mai ”awesome” pachet australian. Vitezele nu sunt limitate nici pe download nici pe upload iar pe cablu la noi nu există limită de trafic sau tarife suplimentare pentru depășiri.

Sursa: Buhnici.ro

Similar Posts