Detectoare camere pentru siguranta ta in intimitate

Detectoare camere pentru siguranta ta in intimitate

1 minute, 54 seconds Read

Majoritatea oamenilor nu cred ca viata lor personala poate fi un interes pentru cineva. Din pacate, atacatorul poate fi o sotie geloasa, un partener de afaceri sau un santajist. Mai mult, astazi poti cumpara in mod legal echipamente de supraveghere video din orice magazin specializat. Progresul nu sta pe loc, si prin urmare, odata cu aparitia noilor dispozitive de urmarire, exista posibilitati tehnice de detectare a acestora. Sfatul este sa cumperi detectoare camere ascunse.

Detectorul standard este un dispozitiv fara fir care recunoaste semnalele radio (pentru a cauta dispozitive de ascultare) sau lentilele camerei (pentru a detecta supravegherea video ascunsa). De obicei, are dimensiuni mici si este alimentat de baterii. Nu este necesara pregatirea speciala pentru detectarea camerelor ascunse, deoarece indicatorul va clipi rosu sau va emite un semnal sonor.

Citeste si: 3 moduri de a găsi microfoanele și camerele de supraveghere ascunse în casa ta

Dupa functionalitate, detectoarele sunt impartite in detectoare camere profesionale si pentru amatori. Detectoarele camere pentru amatori pot fi gasite la preturi destul de accesibile. Insa, nu ar trebui sa cumperi dispozitive ieftine, deoarece se vor deteriora usor.

Detectoare camere – Tipuri

Dispozitivele efectueaza detectarea camerelor in trei moduri:

Optic. Cea mai eficienta metoda prin care este posibil sa gasesti tot felul de camere video, chiar si atunci cand sunt oprite. Detectorul emite fascicule de lumina, iar lentila camerei ascunse le reflecta. Pentru a filtra reflexele de la alte obiecte, se foloseste un filtru special, cu care dispozitivul este echipat.

Electromagnetic. Principiul de functionare este similar cu un detector de metale. O camera video ascunsa care functioneaza, emite unde electromagnetice la o anumita frecventa, pe care dispozitivul le preia.

Unele modele fac pana la 4 cicluri de detectie si numai dupa aceea trimit un semnal de confirmare. Acest lucru se datoreaza posibilitatii de modificare a frecventei camerei video, care este dotata cu functii sau din cauza modificarilor temperaturii ambientale.

Indicarea emisiei radio. Aceasta metoda este potrivita pentru cautarea rapida a camerelor ascunse fara fir. Daca dispozitivul este configurat corect, acesta selecteaza automat frecventele radio necesare si determina transmiterea datelor pe canalul radio.

Circuitul de control include initial valoarea de prag a campului electromagnetic al incaperii, iar atunci cand camera video este activata, radiatia va depasi indicatorii. Afiseaza cele mai bune rezultate, in cazul verificarilor constante.

 

Similar Posts