Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi oja semipermanenta la kit?

author
2 minutes, 40 seconds Read

Atunci cand vrei sa iti cumperi oja semipermanenta, poti alege produse individuale sau poti sa intri la kituri oje semipermanente hotnails.ro de unde vei gasi mai multe combinatii de produse care sa te ajute sa obtii manichiura dorita.

Atunci cand cumperi un kit intreg produsele sunt mai ieftine

Exact ca la orice alt set, in momentul in care iti cumperi un intreg kit, vei obtine mai multe avantaje, pretul fiind cel mai important dintre ele. Vei plati mai putin pentru mai mult si vei obtine chiar produse certificate care sa aiba un pret rezonabil. Vestea buna este ca la hotnails.ro poti gasi kituri cu 28 de produse care includ si cadouri, astfel incat sa ai la dispozitie mai multe oje in momentul in care vrei sa iti faci manichiura acasa. Facand un calcul simplu, vei descoperi ca pretul pentru o oja inclusa in kit este mult mai mic decat pentru o oja cumparata individual. Daca ai un top coat in set, va fi mai usor sa iti finisezi mai repede manichiura fara sa descoperi ca nu mai ai produsul final si ai uitat de el.

Ai toate produsele necesare pentru manichiura

Kitul cu 28 de oje de pe site are si trei produse cadou, acestea fiind primerul, baza si top coatul. Astfel, ai toate produsele necesare pentru o manichiura ca la carte, ceea ce inseamna ca, daca esti incepatoare si nu stii exact de ce produse ai nevoie, le vei avea pe toate la pachet si poti sa iti faci imediat manichiura odata ce primesti produsele. Acesta este un avantaj si pentru cei cu experienta care uita cand li se termina de exemplu baza sau top coatul si descopera asta abia atunci cand primesc produsul.

Cu ajutorul unui kit poti sa schimbi culoarea unghiilor oricand vrei

Daca ai doar doua trei oje semipermanente, atunci cand vrei sa schimbi culoarea unghiilor va fi complicat pentru ca nu vei avea de unde sa alegi. Asa, cu un intreg kit cumparat, va fi mai usor sa obtii rezultatele dorite. In plus, pe internet gasesti foarte multe videoclipuri care iti explica mai multe modele de unghii, iar daca vrei sa le incerci va fi destul de greu fara sa ai culorile potrivite. Este foarte frustrant sa descoperi ca vrei un model anume si acesta nu poate fi facut din cauza ca nu ai toate culorile.

Poti cumpara la set si accesorii pentru nail art

Un alt avantaj considerabil este faptul ca tot la set poti sa achizitionezi si accesorii de nail art asa cum sunt de exemplu stickerele, caviarul pentru unghii si strasurile. Toate acestea te vor ajuta sa obtii modelele dorite mai repede si mai usor, fara sa fie nevoie sa mergi mereu la magazin sa te aprovizionezi de fiecare data cand ai o idee noua. De asemenea, este recomandat sa ai si punctatoare de diverse dimensiuni care te vor ajuta la modele si la aplicarea pietricelelor si lista poate continua.

Toate aceste avantaje fac ca un kit sa fie cea mai buna solutie pentru manichiurile corect realizate. Recomandarea noastra este sa alegi de fiecare data produse de buna calitate, asa cum sunt si cele de pe Hotnails, astfel incat sa te asiguri ca manichiura rezista cat mai mult.

Similar Posts