Destinatii romantice pentru 8 martie, usor accesibile cu o masina inchiriata

Destinatii romantice pentru 8 martie, usor accesibile cu o masina inchiriata

author
2 minutes, 6 seconds Read

Desi ziua de 8 martie “cade” marti, ai putea sa planuiesti un weekend prelungit astfel incat, sa-ti impresionezi jumatatea cu o escapada romantica. In acest articol, regasesti o lista cu cele mai impresionante locuri din Romania, usor accesibile cu o masina inchiriata. Pe https://wlc.ro/ gasesti masini de inchiriat la cel mai bun raport calitate-pret.

Pe langa frumusetea locurilor regasite in acest articol, vei reusi cu siguranta sa-ti surprinzi persoana iubita prin originalitatea alegerii.

Tinovul Mohos – judetul Harghita

Acest loc impresionant se afla in apropierea lacului Sfanta Ana si este o rezervatie naturala de tip faunustic si floristic, ce se intinde pe 240 de hectare. Din aceasta suprafata, doar o treime este ocupata de o mlastina oligotrofa. In rezervatie se pot regasi specii de pin silvestru, mesteacan pufos si pitic si diverse specii de reptile, broaste si pasari.

Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu mai este numit si Podul Natural de la Ponoarele si este, de altfel, singurul pasaj rutier natural functional din Romania. Practic, nu este altceva decat o ramasita a unei pesteri. Podul lui Dumnezeu este al doilea pod natural din Europa, cu o inaltime de 22m si 30m lungime. Este atat de apreciat in Romania datorita privelistii spectaculoase pe care o ofera.

Satul Viscri – judetul Brasov

Satul Viscri se afla in comuna Bunesti si detine o biserica fortificata saseasca spectaculoasa. Pe langa peisajele mirifice pe care le ofera, Viscri incanta vizitatorii si prin case traditionale transilvanene.

Muntii Rodnei – Cascada Cailor

O alta propunere care, cu siguranta, va incanta chiar si cea mai pretentioasa persoana este cascada Cailor din Muntii Rodnei (judetul Maramures). Desi se afla la o distanta considerabila de Bucuresti, aceasta ofera cel mai spectaculos peisaj.

Peisajul are 1300 de metri inaltime, iar caderea apei 90 metri. Cascada Cailor s-a format prin scurgerea apei adunate intr-un circ glaciar, in trepte, peste un abrupt calcaros, numit Podul Cailor.

Complexul Harmonie – Predeal

Desi la prima vedere pare a fi o destinatie clasica, acest loc este cu adevarat unic. Complexul Harmonie este compus din vile si case in copac, ce ofera o privilesti uimitoare catre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, dar si catre Paraul Rece. Asa cum ii spune si numele, complexul este ideal pentru cuplurile ce isi doresc intimitate si momente de liniste si romantism.

Alege una dintre aceste destinatii si cu siguranta iti vei surprinde partenera in cel mai frumos mod cu ocazia zilei de 8 martie. Pentru a va bucura de confort si timp economisit pana la destinatie, WLC va pune la dispozitie o flota auto impresionanta: https://wlc.ro/flota-auto.

Similar Posts