De ce trebuie sa credem intotdeauna in minuni

De ce trebuie sa credem intotdeauna in minuni

author
0 minutes, 59 seconds Read

Are doar 16 luni, il cheama Ward Miles Miller, si este un baietel extrem de norocos. La fel de norocos ca si parintii lui care pot aprecia la justa valoare miracolul existentei sale.

De ce trebuie sa credem intotdeauna in minuni

Un clip recent devenit viral pe internet prezinta primul an din viata unui nou-nascut prematur la varsta de 15 saptamani .Este o lupta fantastica pe care micutul o duce pentru supravietuire,care si-a petrecut primele 107 zile de viata izolat intr-un incubator la spital.

Mama acestuia se afla la locul de munca cand a acuzat niste crampe, nedandu-si seama ca de fapt acestea nu erau altceva decat travaliul provocat de nasterea prematura, dand astfel nastere unui copilas de doar 700 de grame.

Si pentru ca lucrurile sa fie si mai dramatice, micutului i s-au descoperit si niste sangerari la nivelul creierului care pareau sa inrautateasca si mai mult situatia. Dar pentru ca parintii nu au renuntat niciodata sa spere, o minune s-a produs.

Si aceasta minune are acum 16 luni, si invata sa mearga si sa rosteasca primele cuvinte.

Cu ocazia zilei de nastere a tinerei mamici, sotul acesteia fotograf, i-a facut o surpriza acesteia, cu inregistrarea video a primul an din viata bebelusului, unul absolut miraculos pana la urma.

Similar Posts