De ce sa alegem mobilier personalizat pentru o casa amenajata cu stil

De ce sa alegem mobilier personalizat pentru o casa amenajata cu stil

author
4 minutes, 44 seconds Read

Mobilierul personalizat este cea mai buna optiune, deoarece poate adauga o cantitate esentiala de design si fler la utilitatea oricarei zone. Este unul dintre motivele cheie pentru care mobilierul la comanda este atat de important in ceea ce priveste designul interior si decorul. Clientii pot descoperi acum cu usurinta designuri elegante si indraznete de mobilier simplu pana la piese de lux, pentru utilizare atat in mediul casnic, cat si in mediul de afaceri.

Cand vine vorba de achizitionarea de mobilier pentru casa sau afacerea voastra, aveti doua optiuni: gata facuta sau la comanda. Oamenii ezita adesea sa aleaga mobilier gata facut din cauza preocuparilor privind standardele de calitate si de livrare. Acestea fiind spuse, exista o serie de factori care indica mobilierul gata facut ca o metoda utila de decor pentru casa – sa aruncam o privire asupra acestor avantaje. Site-ul aethos.ro ofera cele mai bune solutii!

Mobilierul gata facut va permite o oarecare flexibilitate in ceea ce priveste culoarea, tesatura si designul, dar nu va permite sa creati un articol cu adevarat unic, asa cum o face mobilierul la comanda. Veti putea construi o piesa care sa exprime perfect personalitatea sau conceptul dorit atunci cand va implicati cu un producator de mobilier la comanda. O piesa de mobilier unica poate fie sa se integreze cu restul camerei, fie sa iasa in evidenta ca o piesa de exceptie.

Alegerea mobilierului la comanda nu numai ca va permite sa contribuiti creativ la piesa de mobilier, dar va permite si sa emiteti judecati cu privire la calitatea noului  mobilier. Aveti cel mai bun cuvant de spus cu privire la lemnul si textilele care vor fi utilizate in designul mobilierului vostru. Mobilierul gata facut, pe de alta parte, este adesea fabricat din lemn presat sau placaj si, ca urmare a calitatii sale inferioare, este mai putin durabil.

Daca intentionati sa va puneti mobilierul intr-o zona cu trafic intens unde se poate deteriora, cum ar fi camera de zi unde vor fi multi copii, mobila gata facuta ar putea fi alternativa mai buna. Cu toate acestea, daca vreti ceva care sa reziste mult timp, mobila la comanda este calea de urmat.

Multi oameni cred ca mobilierul la comanda este prea scump. Cu toate acestea, cand vine vorba de cheltuieli, veti avea mai multa libertate. Daca va alegeti inteligent firma de amenajare interioara, puteti fi increzator ca veti primi materiale de inalta calitate la un pret corect, care nu numai ca va atrag, ci si utile. Daca investiti o data intr-o firma cunoscuta, nu va trebui sa platiti atat de mult pe viitor.

Mobilierul la comanda poate fi proiectat pentru a se potrivi corespunzator in locul in care doriti sa il utilizati. Acesta nu este cazul celor gata facute, care sunt concepute avand in vedere ideea unei marimi universale. Pe langa aspectul estetic, clientul are optiunea de a proiecta mobilierul in functie de utilitatea acestuia. Clientul, de exemplu, are posibilitatea si autoritatea de a alege fiecare piesa, inclusiv materialele utilizate, calitatea si culoarea tesaturii si chiar tipul de cusaturi care urmeaza sa fie utilizate. Alte caracteristici functionale, cum ar fi cantitatea, locatia si dimensiunea sertarelor, compartimentelor si usilor, printre altele, pot fi ajustate in functie de nevoile specifice ale clientului, contactand o firma de amenajare interioara de renume.

Lemnul masiv este folosit de mesteri la comanda. De la structura pana la tapiterie, o canapea la comanda poate fi creata in intregime din materiale nepoluante. Acesta genereaza designul vostru utilizand aspecte tehnologice, rezultand economii semnificative de costuri. Totul se bazeaza pe cat de bine lucrati cu producatorul pentru a obtine un rezultat cu adevarat satisfacator. Mobilierului gata confectionat ii lipsesc una sau mai multe dintre caracteristicile mentionate mai sus, insa mobilierul la comanda va satisface nevoile  si va merita banii in plus. Puteti sa va construiti propria piesa unica de creatie care sa va exprimati, similar cu felul in care doriti sa fie canapeaua sau masa de toaleta. Mobilierul la comanda este un mijloc de a aborda calitatile pe care le doriti. Deoarece calitatea si tesatura sunt excelente, cel mai probabil il veti folosi cativa ani daca este prima optiune. Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre a avea mobilier personalizat este ca va ofera exclusivitate in locatia in care l-ati pus. Pentru ca reprezinta sensibilitatea si stilul persoanei, mobilierul la comanda are o senzatie si un aspect distinct. Ofera oricarui loc o nota personala.

Controlul designului mobilierului  personalizat ofera, de asemenea, beneficiul de a obtine o piesa personalizata care se potriveste cu decorul din casa existent. Cand creati o canapea personalizata, de exemplu, puteti potrivi fiecare aspect al piesei la nevoile voastre. Puteti alege dimensiunea, stilul, culoarea, materialul si textura. Nu trebuie sa faceti compromisuri cu privire la piesa perfecta, deoarece puteti potrivi perfect mobilierul personalizat cu culorile si texturile existente. Daca aveti spatiu limitat, mobilierul la comanda va poate ajuta sa va umpleti perfect spatiul, mai degraba decat sa incercati sa incadrati intr-o piesa produsa in serie care s-ar putea sa se potriveasca sau nu in zona  de locuit sau spatiul de lucru.

Cand aveti mobilier la comanda construit dupa specificatiile voastre, nu trebuie sa va multumiti cu o piesa care are doar cateva dintre caracteristicile pe care le doriti. Un constructor de mobila la comanda poate adauga orice ornamente suplimentare sau caracteristici speciale pe care le doriti. De exemplu, daca exista elemente de design pe care doriti sa le vedeti pe piesa aleasa, trebuie doar sa cereti sa le adaugati. Daca aveti nevoie de spatiu de depozitare sub canapea, o piesa la comanda va poate satisface cu usurinta aceasta solicitare cu un design personalizat. Mobilierul personalizat va ofera posibilitatea de a obtine piesa perfecta pentru decorul si stilul vostru de viata.

Similar Posts