Tot ce trebuie sa stii despre cartile de tarot

Tot ce trebuie sa stii despre cartile de tarot

2 minutes, 31 seconds Read

Istoria citirii cardurilor Tarot este la fel de mistica ca si conceptul de tarot! Desi nu exista o origine exacta a istoriei tarotului, au existat dovezi ca a fost cunoscut primitiv ca un joc de carti si a fost predominant de origine italiana. Cu toate acestea, se poate observa ca acest joc este inca jucat in unele tari europene, dar nu are nici o asemanare cu conceptul de divinitate personificat de lectura Tarot. Cardurile de tarot pot fi considerate ca un instrument pentru solutii eficiente pentru situatii dificile de viata.

Diferenta de citire a tarotului

Se crede ca cartile de tarot sunt folosite pentru obtinerea perspectivei situatiilor prezente, precum si a celor viitoare ale unei persoane. Unii oameni cred ca sunt ghidati de o forta spirituala ca Gaia, in timp ce putini dintre ei cred ca cartile ii ajuta sa-si atinga scopurile in viata.

Citirea psihologica a tarotului

Importanta simbolismului a fost analizata de primul psiholog, Carl Jung. Acesta a privit cardurile de tarot ca fiind situatii incorporate in subconstientul tuturor fiintelor umane sau a tipurilor fundamentale de persoana. Teoria arhetipurilor este utilizata in mai multe tratamente psihologice. Tarotul este strans legat de partea psihologica, si nu doar de cea spirituala. Insa, per total, acesta ne poate fi de un real ajutor in viata.

Tarotul ca un dispozitiv mnemonic

Unii considera Tarotul ca un dispozitiv mnemonic sau manual pentru invataturile lor. Aceasta ar putea fi cauza pentru World Arcana, care este folosita pentru a transmite semnificatia a doua sectiuni ale pachetului de Tarot. Este forma plurala a cuvantului latin Arcanum. Acesta inseamna secret sau inchis. Desi in trecut Tarotul se practica pe ascuns, in prezent toata lumea poate avea acces la puterea de citire a tarotului pentru a avea o idee clara despre viitorul cel mai probabil.

In ziua de azi, tot mai multi oameni apeleaza la citirea in Tarot atunci cand au probleme in viata. Tarotul poate, fara indoiala, sa iti ofere ghidarea de care ai nevoie atunci cand pur si simplu nu mai stii ce este bine sa faci. Cu totii ne confruntam cu perioade confuze in viata, iar Tarotul ne poate ajuta cu siguranta sa stim cu exactitate ce avem de facut.

Intotdeauna mergi la un profesionist atunci cand vrei o lectura de Tarot

Exista foarte multi care se pretend a fi experti in ale tarotului, insa lucrurile nu stau deloc asa. Trebuie stiut ca o citire gresita te poate influenta in mod negativ. Tu cand cauti niste raspunsuri ai nevoie de o indrumare corecta si in nici un caz de mai mult rau decat cel cu care te confrunti deja. Pe princeradu.ro gasesti mai multe informatii despre citirea in carti de tarot.

Prin urmare, este esential sa cauti un profesionist in Tarot atunci cand vrei sa afli unele raspunsuri cu privire la viata ta. Poti cauta pe internet pentru ca astfel ai posibilitatea de a afla mai multe informatii despre persoana in cauza. Totodata, poti citi si review-uri, ceea ce te poate ajuta si mai mult in alegerea ta.

Similar Posts