De ce sa achizitionezi detectoare de camere si microfoane?

De ce sa achizitionezi detectoare de camere si microfoane?

author
3 minutes, 6 seconds Read

Anumite locuri nu sunt intotdeauna cele mai sigure, iar acest lucru a fost dovedit in urma gasirii camerelor ascunse din hoteluri si moteluri. Majoritatea imaginilor surprinse de catre aceste camere nu sunt intotdeauna folosite in scopuri bune, iar de cele mai multe ori, anumite persoane se regasesc pe diferite site-uri, fara acordul lor. Daca doresti sa eviti aceste situatii, va trebui sa fii foarte atent cu privire la camerele pe care le inchiriezi, iar dupa fiecare check-in sa te uiti daca exista camere si microfoane.

Una dintre problemele turistilor este ca toate aceste gadgeturi nu sunt vizibile, fapt pentru care poate fi o adevarata provocare sa le gasesti. De altfel, persoanele care utilizeaza camere si microfoane in hoteluri, incearca sa ascunda aceste gadgeturi in locuri inaccesibile, departe de ochii turistilor. Asadar, pentru a te asigura ca intreaga ta calatorie se desfasoara in siguranta, poti sa achizitionezi un detector de camere si microfoane. Aceste device-uri iti vor spune cu exactitate daca exista camere in hotel si unde sunt acestea pozitionate. Pentru a detine un astfel de detector, comanda de la Iuni. Aici vei gasi toate gadgeturile de care ai cu adevarat nevoie.

De altfel, in acest articol iti vom prezenta cateva motive pentru care sa achizitionezi un astfel de device.

  1. Evita santajul

De cele mai multe ori camerele si microfoanele sunt plasate in hoteluri si moteluri, cu scopul de a capta imagini sau conversatii care au caracter defaimator pentru persoana respectiva. Ulterior, toate aceste informatii sunt uploadate pe diferite site-uri sau chiar sunt folosite pentru a santaja persoana respectiva. Asadar, hartuitorul are un control mai mare asupra victimei, iar aceasta situatie poate fi extrem de stresanta pentru persoana in cauza.De ce sa achizitionezi detectoare de camere si microfoane?

Santajul si defaimarea sunt principalele motive pentru care se plaseaza camere si microfoane in interiorul hotelurilor deoarece in aceste locuri majoritatea persoanelor se simt ca acasa. Nu este nevoie sa ceara permisiunea cuiva sa desfasoare anumite activitati sau sa discute diferite topicuri, care pot parea controversate. Astfel, acesta devine un prilej bun pentru atacatori sa inregistreze continut video sau audio si sa il foloseasca in favoarea lor.

In cazul in care doresti sa iti petreci vacanta in completa siguranta, iti recomandam sa achizitionezi Detectoare camere si sa le utilizezi de fiecare data cand te cazezi intr-un hotel. Le poti folosi pentru a gasi atat camerele din apartamentul tau, cat si pe cele de pe holuri, lounge-uri sau restaurante. Astfel, vei putea fi sigur ca intreaga ta calatorie se desfasoara conform planurilor tale.

  1. Pastreaza secretele

Daca doresti sa ai conferinta sau un meeting cu colegii din companie sau partenerii business, atunci salile oferite de hoteluri pot fi cea mai buna alegere. Aici vei stii ca intreaga discutie va decurge perfect, fara a fi deranjat de zgomotul de fundal, aglomeratia care se regaseste in cafenele sau chiar de alte persoane curioase. Totusi, salile de conferinte oferite de diferite institutii sau hoteluri, nu sunt intotdeauna cele mai sigure, in cazul in care doresti sa discuti anumite informatii care nu sunt publice inca.

In interiorul acestor spatii s-au gasit microfoane amplasate in zone cheie, astfel incat sa poata inregistra clar intreaga discutie. Asadar, in momentul in care inchiriezi o astfel de sala, va trebui sa mergi inainte de intalnire pentru a verifica daca exista microfoane sau alte obiecte gadgeturi care pot inregistra. Pentru inceput poti sa te uiti la colturile camere, in zona meselor, sub tablouri sau chiar langa ferestre. In cazul in care nu gasesti nimic, acest lucru nu inseamna neaparat ca zona este un sigura.

Urmatorul pas este utilizarea unui detector microfoane ascunse care iti va arata daca exista microfoane plasate in zona respectiva, precum si locul acestora. Astfel, iti va fi mult mai usor sa securizezi intreaga zona, pentru a preveni scurgerea de informatii.

Similar Posts