Cum să organizezi cateringul pentru o conferință

Cum să organizezi cateringul pentru o conferință

author
3 minutes, 31 seconds Read

Pentru orice conferință sau întâlnire, este important să fiți atenți la mâncarea pe care o serviți. Tipurile potrivite de alimente pot îmbunătăți starea de spirit a participanților, în timp ce cele greșite pot duce la o experiență neplăcută și la o impresie proastă.

Iată câteva sfaturi pentru a alege mâncărurile potrivite pentru următoarea dvs. conferință:

  1. Luați în considerare preferințele participanților.

Dacă aveți idee ce fel de alimente sau gustări vor prefera participanții dvs., luați-le în considerare atunci când decideți un meniu. De exemplu, dacă știți că cineva este vegetarian, atunci este logic să nu prezentați preparate din carne în planurile dvs. de masă.

  1. Nu uitați de alergii și alte restricții alimentare!

Unii oameni au alergii alimentare sau alte restricții dietetice (cum ar fi faptul că sunt vegani sau fără gluten), așa că încercați să evitați să serviți ceva care ar putea declanșa o reacție adversă din partea celor prezenți. Acest lucru include contaminarea încrucișată de la suprafețele de gătit sau ustensilele comune – asigurați-vă că toate alimentele sunt pregătite separat de produsele din carne!

  1. Planificați din timp!

Planificarea din timp a felurilor de mâncare pe care doriți să le serviți vă va ajuta să vă asigurați că totul decurge fără probleme atunci când este timpul pentru evenimentul dvs. și, de asemenea, vă veți asigura că nimănui nu i se face foame așteptându-și rândul.

Alegeți alimente care sunt ușor de mâncat

Probabil că se vor întâmpla multe la conferința dvs., așa că este important ca mâncarea să nu necesite prea mult efort din partea participanților. De exemplu, ar trebui să evitați să serviți mâncăruri care au sosuri sau necesită ustensile speciale. În schimb, optați pentru un bufet quiche pentru conferințe care pot fi mâncate cu furculița și cuțitul sau chiar doar cu degetele, dacă este necesar!

bufet quiche pentru conferinte
Suesa imaginii: bufet quiche pentru conferințe

Asigurați-vă că există ceva pentru toată lumea – chiar și pentru cei pretențioși!

Dacă știți că cineva are restricții alimentare sau alergii, încercați să întrebați firma de catering dacă poate pregăti ceva special pentru ei, astfel încât să nu se simtă excluși în timpul servirii mesei la eveniment, când ceilalți oameni mănâncă altceva decât ceea ce ar alege ei în mod normal.

Atunci când planificați un eveniment de afaceri, poate fi dificil să știți ce fel de mâncare va funcționa cel mai bine. Vrei ceva ușor de pregătit și ușor de mâncat, dar și ceva care să arate bine în fotografii și să aibă și un gust bun.

-Bufetele sunt grozave pentru că au o mare varietate de opțiuni (fiind în același timp accesibile). De asemenea, acestea permit oamenilor să se ridice și să se miște în timp ce mănâncă, ceea ce este util dacă există multă activitate la conferință sau dacă participanții nu sunt toți așezați împreună.

-Platourile pot fi folosite ca parte a unui bufet sau pot fi servite ca farfurii individuale. Acestea tind să aibă mai multe calorii decât felurile de mâncare preparate de la zero, deoarece sunt de obicei produse de patiserie, cum ar fi brioșele sau prăjiturile. De asemenea, tind să arate mai impresionant decât sandvișurile sau salatele, deoarece necesită mai mult efort din partea organizatorului (și, prin urmare, par mai mult ca o investiție în fericirea clienților dumneavoastră).

-Quiche & Tarts Bar: Deși ar putea părea o alegere neobișnuită pentru un prânz de afaceri, poate fi de fapt o idee excelentă! Sushi este delicios, sănătos și ușor de preparat din timp – toate lucrurile necesare pentru orice eveniment de succes!

Similar Posts