Cum să călătorești cu avionul cu mai puțin de 50 de euro

Cum să călătorești cu avionul cu mai puțin de 50 de euro

author
1 minute, 57 seconds Read

Începând cu luna ianuarie, biletele de avion vor înregistra o scădere substanţială, astfel că, mai mult de 30 de destinaţii din Europa vor avea preţuri mai scăzute faţă de aceleași bilete pe care le-ai putea achiziționa în acestă perioadă.

Cum să călătorești cu avionul cu mai puțin de 50 de euro

O călătorie dus – intrors în oraşe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, vor ajunge la un preţ de 50 euro de persoană, în condiţiile în care, acum acestea costă în jur de 200 euro.

“Biletele au prețuri cu atât mai mici, cu cât se cumpăra mai din timp, adică cu cel puțin 1-2 luni în avans. Cei care merg la evenimente celebre ar trebui să cumpere biletele cu 4-5 luni în avans, pentru a găsi cele mai ieftine variante. Ca o medie, dacă achiziționezi biletele cu aproximativ două luni în avans, poți obține un tarif bun pentru aproape toate destinațiile”, a declarat Alina Dumitrescu, managerul agenţiei turistice Vola.ro.

Aşa că, dacă vrei să vizitezi o ţară stăină preferabil ar fi să îţi cumperi bilet în luna ianuarie pentru lunile februarie sau martie.
Poţi călătorii astfel în Barcelona, Paris, Milano sau Treviso cu preţuri cuprinse între 17 şi 50 euro.

Poţi afla cele mai ieftine zboruri prin intermediul unor alerte lansate de portalul Vola.ro.

„Alerte de tarif este un produs brevetat de Vola.ro, prin care poţi să fii înştiinţat atunci când se îndeplinesc criteriile de tarif pentru zboruri selectate de tine. Cum funcţionează exact? Te 
înregistrezi prin intermediul unei adrese de email, îţi alegi o rută care te interesează (Bucureşti – Roma, de exemplu) sau 
poţi să pui chiar o ţară ca destinaţie (şi te va alerta apoi pentru orice destinaţie din ţara respectivă), lunile în care ai vrea să călătoreşti, durata călătoriei (între 1 şi 40 zile) şi un preţ maxim pe care vrei să îl plăteşti pentru bilet. În plus, în momentul în care îţi selectezi o rută, îţi afişează şi un grafic cu evoluţia preţului pentru destinaţia respectivă pe următorul an şi poţi vedea care este preţul minim al biletului în fiecare lună”, a declarat Manuela Melinescu, marketing manager Vola.ro.

Similar Posts