Cum să alegi o formație de nuntă:

Cum să alegi o formație de nuntă:

2 minutes, 45 seconds Read

Muzică pentru o nuntă este o producție complet personalizată. Așa cum o florărie sau o companie de decor va crea un mediu unic pentru nunta dvs., divertismentul ar trebui să facă același lucru: creați o experiență. Nu există două nunți identice. Cred că acest adevăr important este trecut cu vederea de multe cupluri. 

Unele trupe pot suna grozav, dar nu sunt versatile sau flexibile în abordarea lor. Ei oferă aproape același spectacol la fiecare nuntă. O trupa cover grozavă se va acorda cu viziunea cuplului care se căsătorește, va pune întrebările potrivite și va oferi un eveniment complet personalizat de la ceremonie prin cocktailuri, cină și dans.   

Muzica și performanța grozave sunt extrem de importante, dar reprezintă doar 50% din ceea ce face ca divertismentul de nuntă să aibă succes. Celelalte 50% sunt producția, pregătirea, personalizarea, sincronizarea, citirea mulțimii, prezentarea și crearea fluxului în timpul serii pentru a-și integra performanța cu alți furnizori. 

Vrei o trupă care să reușească în toate aceste roluri, ceea ce poate complica alegerea unei formații de nuntă. Avem sfaturi pentru a face procesul mai ușor – iar nunta ta o sărbătoare deosebit de memorabilă.

Ce caută majoritatea cuplurilor într-o formație de nuntă?

Toți clienții noștri își doresc același lucru. Vor: un ring de dans plin; familia și prietenii lor să comenteze că aceasta a fost cea mai distractivă pe care au avut-o vreodată la o nuntă; și să aud că aceasta a fost cea mai bună trupă pe care au auzit-o vreodată la o nuntă. Cu toate cele cinci trupe de dans, acesta este răspunsul pe care îl primim de la fiecare client.

Cum încep să-mi caut formația perfectă?
Adresați-vă locației sau echipei de catering pentru recomandări

Dacă porniți de la zero când faceți cumpărături pentru o trupă, cereți recomandări de la managerii de catering al locației dvs. Probabil că au văzut aproape fiecare trupă din oraș venind să cânte noapte în și noapte și chiar îi cunosc pe cei buni de cei răi. Dacă trupa nu face toate lucrurile potrivite de la prima sosire la locație până la plecare la sfârșitul nopții, locul va observa.
Consultați-vă fotograful pentru recomandări

De asemenea, cereți recomandări fotografilor . De obicei, sunt în cameră toată noaptea, captând energia, spiritul și sufletul serii. Cu cât invitații tăi sunt mai animați pe ringul de dans, cu atât fotografiile sunt mai bune. Fotograful tău atent selectat va putea face sugestii pentru trupa ta atent aleasă

Căutați recenzii online

Citiți recenziile online. Reputația nu poate fi cumpărată sau dezvoltată de trupă. Este creat de ceea ce spun clienții despre trupă. Dacă un lider de trupă are sute de recenzii de 5 stele, știi că fac ceva corect.

Ascultă-ți intuiția
În cele din urmă, și cel mai important, ai încredere în instinctele tale. Dacă bănuiești că ceva nu este în regulă la o trupă, te asigur că probabil ai dreptate.

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara

Similar Posts