4 ocazii speciale la care ai nevoie de un tort

4 ocazii speciale la care ai nevoie de un tort

author
2 minutes, 36 seconds Read

Torturile sunt vedeta pe mesele de sarbatoare si nu numai, motiv pentru care au devenit tot mai creative si mai interesante, iar cofetarii se straduiesc periodic sa aduca noi retete si combinatii de ingrediente in atentia clientilor. De aceea, iti prezentam cele mai importante ocazii speciale de la care torturile nu pot sa lipseasca.

  1. Torturile de nunta adevarate bijuterii

Atunci cand vorbim de torturi la comanda Bucuresti, cele mai spectaculoase comenzi vin pentru torturile de nunta. Aceasta este de fapt o regula generala, pentru ca la nunti torturile trebuie sa fie mari, sa se integreze in tema, sa aiba un aspect superb si sa fie gustoase – toate in acelasi timp. Torturile etajate pentru nunta pot fi gasite in diverse forme si culori, cu arome variate, astfel incat sa satisfaca pe deplin dorintele mirilor. In plus, sunt si cofetarii care apeleaza la metode precum mulajele din gips care imita tortul, pentru efectul spectaculos, in timp ce doar ultimul etaj al prajiturii este de fapt comestibil, iar portiile invitatilor vin deja taiate.

  1. Torturile pentru botez sunt cele mai creative

Spre deosebire de torturile de nunta care, de cele mai multe ori se incadreaza in niste tipare, torturile de botez sunt cele mai creative. Poti vedea torturi impresionante cu figurine din basme sau din desene animate, torturi viu colorate cu mingi de fotbal sau cu papusi, dar si torturi foarte delicate, in nuante pastelate, care vor impresiona chiar si cele mai exigente gusturi. Torturile pentru botez sunt de obicei incadrate in tema alaturi de candybar si de celelalte decoratiuni din sala, deci atunci cand trebuie sa le comanzi nu uita sa precizezi toate micile detalii, inclusiv nuantele si mesajul de pe tort.

  1. Torturile pentru aniversari sunt disponibile in cele mai variate forme

Spre deosebire de torturile de mai sus, la aniversari le poti vedea pe toate – de la torturile in forma de numere, simbolizand varsta sarbatoritului si pana la torturi super creative, cu figurine infatisand pasiunile sarbatoritului, sau chiar torturi etajate pentru petrecerile cu multi invitati, toate sunt disponibile pentru o aniversare. In plus, foarte multe persoane aleg sa duca propriul tort drept cadou atunci cand sunt invitati la astfel de petreceri si sa le personalizeze cu imagini comestibile sau cu mesaje si urari.

  1. Torturile pentru evenimentele corporate sunt impresionante

La evenimentele corporate, torturile nu sunt tot timpul luate in calcul, insa atunci cand pot fi incluse in eveniment vor reprezenta cu siguranta o surpriza placuta. In plus, poti personaliza torturile cu sigla firmei tale si cu figurine legate de obiectul tau de activitate. Daca lucrezi intr-un birou de avocatura, un tort cu un mesaj scris cu litere speciale si decorat cu o carte deschisa, un ciocanel de judecator sau chiar o toca de avocat. Daca lucrezi intr-un birou de arhitectura, un tort decorat cu instrumentele specifice de masurare sau un tort pe care este desenata o harta, pe care se afla o macheta din martipan si care are un scris cu un font geometric va impresiona cu siguranta invitatii. Cele mai comune evenimente corporate la care poti folosi cu succes un tort sunt aniversarile firmei si castigarea anumitor premii de catre companie.

Similar Posts