Cum poți trimite bani din străinătate în România, simplu și fără mari comisioane prin Poșta Română

Cum poți trimite bani din străinătate în România, simplu și fără mari comisioane prin Poșta Română

author
2 minutes, 9 seconds Read

Posta Romana în parteneriat cu PrioriPay, prima platformă românească digitală de transfer de bani Online, vă oferă serviciul “Bani Direct Acasă”.

Cum poți trimite bani din străinătate în România, simplu și fără mari comisioane prin Poșta Română

Pentru a utiliza noul serviciu, denumit “Bani Direct Acasă”, expeditorul îşi va deschide, gratuit, un cont în cadrul platformei PrioriPay, pe care îl va alimenta printr-un card bancar cu suma necesară transferului.

Pasul doi este accesarea secţiunii dedicate serviciului “Bani Direct Acasă”, unde clientul va completa datele destinatarului.

Poşta va prelua datele transferului şi va înmâna banii prin intermediul poştaşului.

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din faţa calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet.

Acum aveți posibilitatea să trimiteți bani către rude și cunoștințe aflate în România direct la adresa unde acestea locuiesc, prin interemediul factorului poștal. Destinatarul va primi suma de bani în Lei, fără a mai fi nevoit să achite niciun comision, acesta fiind suportat de către expeditor.

Serviciul se adresează în special persoanelor aflate în străinatate care pot beneficia atât de costuri avantajoase cât și de confortul efectuării transferului din fața unui calculator conectat la Internet. De asemenea, destinatarul transferului nu va fi nevoit să facă niciun drum suplimentar, personalul Poștei Romane predând suma trimisă la adresa menționată de către expeditor.

Efectuarea transferului de bani este simplă, necesitand parcurgerea urmatoarelor etape:

– accesarea de către expeditor a platformei www.PrioriPay.com și deschiderea unui cont.
– alimentarea contului PrioriPay se va face prin intermediul un card bancar sau dintr-un cont curent deschis la o banca prin intermediul unui ordin de plată. Pentru persoanele aflate în Italia, se pot depune bani în numerar la oricare dintre sucursalele UniCredit Italia.
– dupa alimentare, în cadrul contului deschis, se va selecta secțiunea “Transfer de fonduri”, apoi butonul “La Adresa” și în final se vor completa datele destinatarului. Nu este necesar ca acesta să aibă cont deschis pe platforma PrioriPay.
– Poșta Română preia datele destinatarului din platforma PrioriPay și livrează banii prin intermediul servicului E-mandat.

Comisioanele serviciului “Bani Direct Acasă” Comisioanele pentru acest transfer sunt compuse din comisioanele aferente serviciului E-mandat al Poștei Române și cele ale platformei PrioryPay.com.

Comisionul se plătește integral la inițierea transferului, conform tabelului de mai jos:

Cum poți trimite bani din străinătate în România, simplu și fără mari comisioane prin Poșta Română

Transferurile de bani prin serviciul “Bani Direct Acasă” se vor efectua doar în Lei.
În cazul în care expeditorul are suma transferului disponibilă în EURO sau USD, acesta o poate efectua schimbul valutar în Lei direct în cadrul platformei www.PrioriPay.com

Similar Posts