Cum poți salva o persoană care a făcut atac de cord în mai puțin de un minut

Cum poți salva o persoană care a făcut atac de cord în mai puțin de un minut

author
2 minutes, 48 seconds Read

Mulți oameni nu sunt conștienți că un ingredient simplu, dar puternic poate preveni un atac de cord într-un minut.

Cât de mult știi despre ardeiul iute cayenne? Cayenne este cel mai popular tip de ardei iute. Asigură-te că ai întotdeauna aşa ceva la îndemână pentru a salva un membru de familiei de la un atac de cord.

Ardeiul iute Cayenne a fost subiectul unor studii pentru mulţi ani. Dr. Richard Schulz, unul dintre medicii care au participat la aceste studii este uimit de proprietățile vindecătoare ale acestui ardei.

Cum se utilizează ardeiul iute cayenne

Poţi găsi ardei iute cayenne în supermarketuri, magazine alimentare orientale sau magazine naturiste.

Dacă ai acest ardei acasă, oferă persoanei care are un atac de cord o linguriţă din el într-un pahar cu apă. Pacientul trebuie să fie conștient pentru ca acest lucru să funcționeze.

Însă, dacă persoana este inconștientă, poți folosi extract din ardei iute. Pune câteva picături sub limba pacientului pentru a avea rezultate.

Ardeiul iute cayenne este un stimulent puternic, aceasta stabilizează bătăile inimii şi transportă sângele în toate părțile corpului, astfel că echilibrează circulația. Are un efect hemostatic, oprește sângerarea instantaneu, și ajută la recuperarea unui atac de cord.

Această tinctură este cel mai bun remediu pentru cazurile de urgență de atacuri de cord. Iată cum o poţi prepara!

Ingrediente

Praf de ardei iute cayenne 1-3 ardei Cayenne proaspeţi Alcool de 50 grade (poţi utiliza vodcă) un flacon de sticlă de 1 litru

mănuși

Instrucțiuni
Pune mănușile pentru de siguranță. Umple un sfert de sticlă cu praf de ardei iute, peste care toarnă suficient alcool încât pulberea să fie acoperită.

Într-un bender pune ardeii proaspeţi cu puţin alcool astfel încât să se obţină un sos. Adaugă amestecul în sticlă, astfel încât ¾ din sticlă să fie umplut.

Umple sticla cu alcool. Agită flaconul de mai multe ori pe zi. Lasă tinctura într-un loc întunecos timp de două săptămâni, apoi strecoar-o. Păstrează tinctura finală într-o sticlă de culoare închisă. Pentru o tinctură puternică, lăsați-l să infuzeze trei luni înainte să fie strecurat.

Administrează 5-10 picături de tinctură în cazul în care pacientul este conștient, iar după 5 minute încă 5-10 picături. Repetă tratamentul până starea pacientului se îmbunătăţeşte.

Dacă pacientul este inconștient, pune 1-3 picături sub limbă, și începe resuscitarea. Repetă tratamentul după 5 minute, şi tot aşa până când starea pacientului se îmbunătăţeşte.

Beneficii pentru sănătate

Ardeiul iute poate fi utilizat și în tratamentul altor boli. Are proprietăți antifungice. Este cunoscut pentru efectul său benefic asupra sistemului digestiv, deoarece stimulează producerea de sucuri gastrice și ameliorează gazele. Ardeii Cayenne au proprietăți anticancerigene, și sunt recomandati în special pentru pacienţii diagnosticaţi cu cancer pulmonar.

De asemenea, este util în tratamentul problemelor de stomac, simptomelor de gripă, migrenelor, alergiilor, roşeţii, durerilor de dinți, obezității şi artritei.

Ardeiul iute este unul dintre cele mai puternice condimente naturale și poate face minuni pentru inimă. Dacă te lupţi cu probleme cardiace tine mereu un astfel de ardei la îndemână.

Similar Posts