Top 3 destinaţii avantajoase pentru vacanţă de iarnă

Top 3 destinaţii avantajoase pentru vacanţă de iarnă

author
1 minute, 35 seconds Read

Pentru că sezonul sporturilor de iarnă se apropie cu paşi repezi, urmează vacanţele la schi aşa că ar fi bine să vă informaţi din timp unde şi în ce perioadă găsiţi cele mai bune oferte din Europa.

Top 3 destinaţii avantajoase pentru vacanţă de iarnă
Ca o regulă preţurile sunt în general mai mici în perioada dinaintea Crăciunului şi în luna ianuarie, în vreme ce la jumătatea acestei perioade vacanţele la schi sunt cele mai costisitoare.

Anul acesta, vacanţele de Crăciun şi Anul Nou cad în weekend şi fiind zile de călătorie obişnuite, ofertele avantajoase sunt din belşug. Dacă nu este specificat, preţurile sunt de persoană, chiar şi la camerele duble, pentru şapte nopţi, cu masa inclusă şi bilete de avion.

Iată unde găsiţi cele mai bune oferte din Europa pentru o vacanţă la schi:

1. Sauze d’Oulx (Italia), este o comună din provincia Torino, cu o populaţie de 1.137 de locuitori. La Sauze s-au desfăşurat şi proba de schi acrobatic din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2006.

Acest resort are o îndelungată şi bine justificată reputaţie, fiind considerat una din capitalele petrecerilor din Alpi. Hotelul Derby, de două stele, situat în centrul oraşului, pune la dispoziţie oferte începând de la 289 de lire sterline, care includ cazare şi mic-dejun.

2. Plan Peisey (Franţa). Este un cătun liniştit situat la 1,600 metri altitudine, în zona de schi Les Arcs, lângă telecabina care face legătura cu La Plagne. La cabana Chalet Herrison, ofertele încep de la 398 de lire sterline per persoană.

3. Bansko (Bulgaria). Aflat în Munţii Pirin, nu departe de frontiera cu Grecia, oraşul are un farmec medieval, iar staţiunea de schi este modernă, având 14 telescaune. Hotelul de trei stele Aparthotel Belmont este situat aproape de gondolă, iar preţurile pornesc de la 296 de lire sterline.

Similar Posts