Cum iti poti ilumina eficient casa pentru a face economie?

Cum iti poti ilumina eficient casa pentru a face economie?

author
2 minutes, 28 seconds Read

Vrei sa iti iluminezi cat mai eficient casa pentru a face economie, dar nu vrei sa renunti la confortul tau? Atunci cu siguranta vei obtine rezultatele potrivite pentru tine daca tii cont de informatiile de mai jos. Iata cum poti alege corect corpurile de iluminat.

Pune benzi led pentru a nu mai aprinde toate luminile noaptea

Ai nevoie sa ajungi pana la frigider pentru o gustare nocturna sau pana la chiuveta pentru un pahar cu apa, noaptea? Ei bine, poti pune o banda led pe zona de jos a mobilierului si vei obtine cu siguranta lumina de care ai nevoie, fara sa fie necesar sa aprinzi becurile mari. In felul acesta vei face sigur economii considerabile. Pentru a vedea mai multe modele de astfel de benzi click aici pentru mai multe detalii despre Pedavo. Vei gasi numeroase produse care sa te ajute.

A avea o lampa este o necesitate

Iluminatul practic (tipul de care ai nevoie din tavan pentru a te ajuta sa vezi noaptea) este evident necesar, dar nu este suficient pentru a crea o ambianta confortabila. Lumina care provine din diferite surse si  pe diferite niveluri este importanta pentru a spori senzatia de caldura, mai ales atunci cand tonul luminilor este putin mai galben decat lumina de perete sau corpurile de tavan. Lampile pot veni intr-o varietate de dimensiuni si stiluri, facand lampile un plus excelent pentru a se potrivi cu estetica spatiului. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului tau si nu iti fie teama sa combini.

Nu uita sa folosesti usile

Daca toate usile casei tale ar fi ferestre, probabil ca spatiul tau ar fi mult mai luminos. Profita de acest fapt si, atunci cand este posibil, inlocuieste usile tale vechi si plictisitoare cu usi in stil frantuzesc. Geamurile incorporate iti vor aduce casa ta la viata cu lumina noua.

Lumini LED

Lumina nu trebuie neaparat sa provina de la o lampa sau de pe tavan. Iti poti face spatiile mai la moda si mai calde cu benzi de lumina LED. Le puteti adauga oriunde doriti; in dulapurile de bucatarie, sub masa , deasupra ferestrelor etc. Acest proiect va permite sa fiti creativ fara un nivel urias de consum deoarece luminile LED nu sunt costisitoare si sunt usor de instalat.

Oglinzi

Oglinzile vor face intotdeauna un spatiu sa para mai mare, dar poate face si lumina sa straluceasca mai mult! Combinarea luminii cu metale lustruite sau oglinzi poate intensifica lumina si poate crea acel plus de stralucire pe care il cauti. Instalarea luminilor sau a lampilor langa oglinzile existente poate crea un efect foarte bun, sau poti gasi chiar lampi din metal stralucitor care vor crea efectul dorit.

Este important sa gasesti cele mai eficiente solutii in acest sens, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa consumi foarte mult si sa platesti enorm la curent. Alege cele mai bune solutii pentru tine si cu siguranta vei obtine rezultate fabuloase, atunci cand trebuie sa ilumezi casa.

Articol de Agency Spartan

Similar Posts