fotograf botez Timisoara

Cum alegem fotograful de botez

2 minutes, 46 seconds Read

Cu siguranta, toti parintii isi doresc sa organizeze o ceremonie de botez si o petrecere cat mai reusite! Dincolo de alegerea bisericii si a unui restaurant potrivit, gasirea unui fotograf botez Timisoara care sa se ocupe de capturarea celor mai reprezentative imagini este un detaliu foarte important de care trebuie sa se ocupe proaspetii parinti inca din timp!

Botezul copilului dvs. este o parte cu adevarat importanta a vietii lor si este un moment pentru familia si prietenii dvs. sa sarbatoreasca acest eveniment care ii intampina copilul in calatoria lor religioasa. Pregatirea acasa inainte de ceremonia de botez

Mama a pregatit un mic dejun frumos pentru familia si prietenii ei, completat cu covrigi, fructe, iaurt si tavi de delicatese. A vrut sa-si intampine familia in casa ei si sa-i faca sa se simta bineveniti in aceasta zi mare. Casa a fost decorata intr-un mod foarte primitor, completata cu baloane care il binecuvanteaza pe cel mic pentru a completa decorul.

Am inceput aceasta zi cu imagini cu micutul pregatindu-se cu nasii sai. Avea o tinuta speciala, completata cu o papiona adorabila doar pentru el. Dupa ce a fost imbracat in alb, ambele seturi de bunici au venit in vizita cu el si am reusit sa surprind fotografii frumoase de familie pe care vor trebui sa le aminteasca in aceasta zi.

Fotografie Botez la Biserica

Dupa ce toata lumea a fost pregatita, familia si-a facut drum spre biserica lor pentru momentul special al micutului botezat. Acolo, impreuna cu nasii sai, a fost botezat si primit in calatoria sa religioasa. Eram atat de incantat ca parintii lui mi-au cerut sa iau parte la fotografia lui de botez si am putut simti toata dragostea pe care familia celui mic o are pentru el in timpul acestei ceremonii.

Parintii lui i-au intampinat pe toti inapoi la ei acasa pentru pranz si deserturi pentru a se bucura de restul zilei. Toata familia si prietenii lor au petrecut timp impreuna in acea zi, sarbatorindu-l pe cel mic si familia lor.

Momentele speciale din viata copilului tau sunt cu adevarat importante si capturarea lor, astfel incat sa ai intotdeauna acele suveniruri, este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru bebelusul tau si familia ta.

De cata acoperire a fotografului de botez aveti nevoie?

Pregatirea piesei dureaza de obicei aproximativ 30 de minute. Cei mai multi parinti ar dori sa faca, de asemenea, poze cu tortul, mancarea si alte decoratiuni, plus cateva fotografii sincere ale familiei, care trebuie sa fie adaugate pentru alte 30 de minute.

Daca doriti sa faceti poze de familie pozate, depinde de cate configuratii aveti nevoie, sunt inca 15-30 de minute. O puteti face inainte de a pleca la biserica, acasa sau dupa biserica.

In ceea ce priveste partea bisericii, cel mai bine este sa-l intrebi pe preotul tau cat timp ar dura.

Daca intentionati o receptie dupa, aveti nevoie de aproximativ 1 ora pentru pana la 20-25 de persoane, daca receptia este mai mare, este posibil sa aveti nevoie de pana la 3 ore. In momentul in care va veti intalni pentru prima data veti stabili detalii precum costuri, contact, avans sau alte servicii precum filmari botez Timisoara sau albume foto.

Pe scurt, un fotograf de botez profesionist este cea mai buna alegere. Asigura-te ca il gasesti pe cel mai bun din acest domeniu – https://fotografiedepoveste.ro/

 

 

Similar Posts