Avantajele unui telefon mobil second hand

Avantajele unui telefon mobil second hand

author
5 minutes, 5 seconds Read

Consideri că vechiul tău telefon mobil nu mai face față cerințelor tale și de aceea iei în calcul achiziționarea altuia. Cu toate acestea, nu ești încă prea hotărât/ă spre ce să îți îndrepți atenția, către unul unul nou sau unul la mâna a doua? Mai ales că nici nu stai prea bine cu finanțele. Atenție însă, dacă optezi pentru cea de-a doua variantă, trebuie să alegi cu atenție, să optezi pentru o sursă sigură care comercializează astfel de dispozitive. În caz contrar, riscul îți aparține, iar eventualele neplăceri nu ți se datorează decât ție. Ca o mică paranteză, dacă tot vrei o sursă profesionistă, de încredere, recomandarea noastră se îndreaptă către Total Convert, unde poți găsi tot ce îți dorești, la prețuri foarte bune. Ar fi chiar păcat să nu profiți și tu de această șansă!

Beneficiile unui telefon mobil la mâna a doua

Există o mulțime de de beneficii de care te poți bucura atunci când optezi pentru un telefon mobil la mâna a doua. Spațiul este chiar insuficient să ți le putem enumera pe toate, așa că am decis să ți le prezentăm pe cele mai importante dintre ele.

Preț mai mic

Atunci când vine vorba despre mărci de prestigiu, precum Samsung, Huawei, Apple și multe altele, ești conștient că există calitate la cel mai înalt nivel. Prin urmare, nici prețurile pentru aceste dispozitive nu vor fi chiar dintre cele mai mici. De aceea, de multe ori unii oameni renunță la a-și cumpăra un telefon mobil care aparține acestor mărci, tocmai pentru că nu și le permit. Cu toate acestea, există și o variantă care te va mulțumi pe deplin. Da, este vorba despre posibilitatea de a achiziționa astfel de gadget-uri de ultimă generație, la prețuri mult mai prietenoase cu buzunarul tău, și aici vorbim exact despre acea variantă la mâna a doua. Pentru a avea parte însă de cea mai bună experiență, optează însă întotdeauna pentru un magazin profesionist de vânzare a telefoanelor second hand. Recomandarea de mai sus, cu Total Convert rămâne valabilă oricând, pentru că aici ai parte de un foarte bun raport preț-calitate.

Nu se devalorizează rapid

Știm cu toții care este marea problemă a telefoanelor mobile. Permanent, pe piață apar noi și noi modele, care te fac să simți că modelul tău a devenit o adevărată antichitate. Glumim, dar înțelegi perfect ceea ce am vrut să zicem, nu? Ei bine, lucrurile nu stau așa atunci când optezi pentru un telefon mobil second hand. În cazul unuia nou, după cam un an de zile, acesta își pierde destul de mult din valoare. În schimb, un telefon mobil la mâna a doua, după ce a ajuns la o anumită valoare, nu va mai avea parte de acea pantă ascendentă. Acest avantaj îți este de folos atunci când, la rândul tău, vrei să îți vinzi telefonul astfel achiziționat. Pierderea ta va fi mult mai mică decât dacă ți-ai fi vândut smartphone-ul pe care l-ai cumpărat la preț întreg.

Poți cumpăra produse de foarte bună calitate

Dacă optezi pentru a-ți achiziționa un telefon mobil, la mâna a doua, dintr-un magazin profesionist cu acest obiect de actitvitate, poți ieși mai în câștig, din toate punctele de vedere. Poți plăti mai puțini bani pentru un telefon bun, cu multe funcții, durată bunicică a bateriei, decât dacă ai fi cheltuit pentru unul nou, dar mult mai slab din acest punct de vedere. Nu-i așa că sună bine?

În plus, dacă simți că a venit vremea ca și mezinul familiei să fie ceva mai responsabil și să aibă primul lui telefon mobil, nu te repezi de prima dată să-i cumperi cel mai nou model apărut pe piață. Copiii sunt mereu în mișcare, nu prea acordă importanță bunurilor, și riști să te trezești, mai rapid decât ai crede, cu un telefon mobil spart, un display crăpat și multe alte probleme. Este în avantajul tău să începi cu unul second hand, pentru a învăța să fie responsabil, dar să îi ofere și posibilitatea de a se juca, a instala pe el unele aplicații și chiar programe prin care tu îi poți urmări și controla accesările pe Internet. Și, de ce să nu recunoaștem, nu va costa nici atât de mult precum unul nou! Cu 1500 de lei, chiar 2000, găsești telefoane mobile second hand foarte performante, adevărate bijuterii ale genului, în timp ce pentru aceeași bani, unul nou nu ar fi chiar atât de bun pe cât ți-ai dori!

Dezavantajele, aproape insesizabile

Evident, există și unele dezavantaje de care poți avea parte atunci când optezi pentru un telefon mobil la mâna a doua. Atunci însă când ai ales să îl cumperi dintr-un magazin profesionist, acestea devin aproape insesizabile. Avem în vedere micile semne de uzură, pentru că în rest, nu prea ai ce să le reproșezi. Acestea sunt atent verificate, astfel încât tu să ai parte de cea mai bună experiență. Aproape că nu îți va veni să crezi cât de bine se comportă noul tău telefon mobil, chiar dacă este vorba totuși, de un dispozitiv la mâna a doua. Și, dacă te gândești că ai plătit un preț avantajos pentru ele, nici nu mai iei în calcul ca pentru ceilalți membri ai familiei să optezi pentru telefoane noi. Atenție însă, este nevoie ca achiziția ta să se facă de la magazine profesioniste, nu după anunțuri oarecare postate pe Internet pe site-urile de vânzări sau de la persoane necunoscute!

 

 

 

Similar Posts