Cine nu şi-ar dori un astfel de căţel? Practic îţi face toată treaba în gospodărie, de la mic dejun la curăţenie şi şters praful

author
1 minute, 34 seconds Read

Jesse este un maestru în trucuri. Și nu unele oarecare ci unele care sunt chiar folositoare. Sunt oameni care nu fac atâtea lucruri ca el. Adoră să facă diverse lucruri precum: să respire sub apă, să stea în două labe, să facă tumbe, serveste micul dejunul, îşi trezeşte stăpânul, duce gunoiul şi multe altele.

Cine este în spatele scenei? Cât de mulți ani de studiu și practică au trebuit ca Jesse să ajungă la astfel de performanţe?

Ei bine, nu e vorba de o profesionistă și nici de mulți ani de lucru. Femeia din spatele dresării acestui simpatic căţeluş are 24 ani, se numeşte Heather Brook şi locuieşte în Litchfield Park, Arizona.

Heather a primit căţelul în vârstă de 8 săptămâni, când avea 16 ani și a descoperit încă de timpuriu energia pe care căţelul o avea. În doar 5 ani ea a reuşit să îl facă pe Jesse să stăpânească o varietate impresionantă de trucuri pe care ea le-a capturat în clipuri video, care ulterior au devenit virale pe internet.

De asemenea, filmuleţele au apărut în câteva emisiuni precum: Rachael Ray show (“Trucuri impresinante ale animalelor”), Late Show cu David Letterman (“Trucuri stupide ale animalelor de companie”), precum și în mai multe reclame.

Secretul constă în primul rând în relaţia pe care aceasta o are cu căţelul ei : “Suntem cei mai buni prieteni, astfel încât instruirea vine de la sine”, declară aceasta.

În plus dresarea necesită mult timp şi răbdare, mereu face trucuri diverse ca Jassie să nu se plictisească, stabilind doua reprize pe zi a câte 5-10 minute.

Ca recompensă ea foloseşte orice lucru pe care căţelul îl adoră: fie că este vorba de mâncare sau de jucăria preferată a acestuia.

Similar Posts