marți, august 9, 2022

Cum să îţi alegi parfumul potrivit. Citeşte și tu aceste trucuri

Date:

Share:


Parfumul este semnătura unei persoane şi cu toate acestea mulţi par că nu şi-au găsit “semnătura” potrivită.

Cum să îţi alegi parfumul potrivit. Citeşte și tu aceste trucuri
Parfumul trebuie să exprime ceva despre tine despre personalitatea ta, nu degeaba a fost numit o a doua piele.

Piaţa este suprasaturată de parfumuri de tipuri diferite, de preţuri diferite şi care pot să fie originale sau doar fake-uri bine executate. Cu atoate acestea însă e important să ştii să îţi alegi un parfum în funcţie de personalitatea ta, astfel încât să poţi să spui că te defineşte.

Când alegem un parfum trebuie să fim atenţi în primul rând la AROMĂ.
Alege notele care îţi plac, fie fructate, florale, de citrice, exotice, şi trebuie să ştii că orice parfum sau apă de toaletă este alcătuit din “note” diferite. Aceste note sunt alcătuite la rândul lor din 3 straturi diferite numite note de bază, vârf și mijloc – şi împreună, ele formează un miros specific.

Atunci când vrei să cumperi un parfum, cel mai bine este să analizezi opțiunile dinainte și să știi exact ce tip de aromă preferi, astfel nu vei avea o dezamăgire după ce îl achiziţionezi.

Dacă cumperi un parfum pentru altcineva, e bine să știi ce mirosuri preferă şi ţine seama și dacă suferă de ceva alergii la componentele pe care s-ar putea să le aibă parfumul.

Ţine apoi seama de CONCENTRAŢIE
Parfumurile pot să aibă 4 niveluri diferite de concentrație şi cu cât concentraţie este mai mare cu atât va fi mai mare şi preţul parfumului.

Cea mai mare concentrație se numește simplu: „parfum”. Cu doar o aplicare pe încheieturile mâinilor, mirosul va persista toată ziua, multă lume preferându-l în ciuda preţului mare, deoarece considera că merită să poarte un parfum adevărat.

Următorul nivel de concentrație este apa de parfum, care durează de regulă 6 ore după aplicare. Apă de toaletă, deşi accesibilă ca preț, necesită mai multe aplicări pe zi.

Cea mai mică concentrație de parfum o are apa de colonie, care durează de regulă numai două ore.

Nu în ultimul rând nu uita să TESTEZI parfumul
Miroase rapid sticluța parfumului ca să îți faci o idee generală despre aroma sa şi apoi testează-l pe piele.

Cele mai multe magazine cu parfumuri și cosmetice le oferă clienților testere însă parfumul de regulă miroase diferit în funcţie de PH-ul pielii aşa că este indicat să aplici puţin parfum la încheieturi şi să aştepţi. Vei vedea că dacă la început are un fel de miros, pe măsură ce stă pe piele mirosul i se schimba şi s-ar putea să ai surpriza să nu îţi mai placă.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img