Cele mai interesante fotografii SELFIE distribuite pe internet

Cele mai interesante fotografii SELFIE distribuite pe internet

author
1 minute, 15 seconds Read

Selfie este o fotografie autoportret, realizată digital și postată pe rețele de socializare. Fenomenul cunoaște o deosebită amploare, fiind adeseori asociat, în situațiile extreme, cu o tulburare psihică, specifică persoanelor care își petrec o mare parte a timpului în spațiul virtual online și au probleme cu socializarea. Mai mult, cuvântul (de origine engleză) selfie a fost declarat de către Oxford English Dictionary, în noiembrie 2013, ca fiind cuvântul anului.

Cele mai interesante fotografii SELFIE distribuite pe internet

Fiecare persoană care se respectă trebuie să-și facă măcar o singură poză de tip selfie pe care să o posteze apoi pe o rețeea de socializare. Asta-i moda momentului, iar daca nu esti la curent cu ea, poti fi considerat expirat de unele persoane.

Indiferent că vorbim despre oameni simpli, despre vedete, despre președinti de state, sau figuri religioase, cu toții trebuie să fim în pas cu tendințele acestor vremuri.

Ellen DeGeneres este cea care a reușit o adevărată performanță la decernarea Premiilor Oscar de anul acesta, după ce a realizat un selfie împreună cu câțiva actori prezenți la gală și a postat-o pe Twitter. În câteva ore, fotografia vedetei americane a devenit cea mai distribuită postare din istoria rețelelor de socializare, iar peste două milioane de persoane au împărțit cu prietenii această imagine.

Englezii de la Telegraph au realizat un scurt filmuleț de 90 de secunde în care sunt cuprinse cele mai interesate selfie-uri făcute, și distribuite pe rețelele de socializare.

Similar Posts