3650024

Cele mai înfricoșătoare drumuri din lume

author
1 minute, 16 seconds Read

Să conduci mașina prin România poate să fie pentru unii o adevărată aventură. Însă nici nu se compară cu aceste drumuri pe care le vezi în imaginile de mai jos.

Skippers Canyon Road, Queenstown, Noua Zeelandă

3650024

Poză: wikipedia.org

Clasat recent ca unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, dacă vrei să călătorești pe acest drum te sfătuiesc să te rogi la ce divinitate vrei, înainte de a o lua la drum!

Pali Highway, Oahu, Hawaii

7318673

Poză: wikipedia.org

Această porțiune a autostrăzii Pali, care duce până în Nuauanu Pali, poate fi confundată cu orice, dar este o autostradă pe o stâncă abruptă. Totuși priveliștea care o ai îți tăie răsuflarea.

Ring of Kerry, Irelanda

5366415

Poză: geograph.ie

Acest traseu pitoresc este bine cunoscut pentru panoramele sale incredibile, pentru pădurile incredibile și pentru cascadele sale. Totuși dacă te bazezi pe GPS, s-ar putea să te rătăcești!

North Yungas Road, Bolivia

4290835

Poză: wikipedia.org

Cunoscut sub numele de „El Camino del Muerte” (Drumul Morții), își merită pe deplin numele. În fiecare an între 200 și 300 de persoane își găsesc sfârșitul în accidente pe acest drum.

Los Caracoles Pass, Chile

7061699

Poză: wikipedia.org

Poate că seamăn puțin cu Transfagarasanul, însă acest drum este recomandat doar celor experimentați sau localnicilor care îl cunosc foarte bine. El face legătura între Argentina și Chile. Adevărul e că este într-adevăr spectaculos!

Similar Posts