Cel mai simplu mod prin care poţi face fericit un copilaş

Cel mai simplu mod prin care poţi face fericit un copilaş

author
1 minute, 31 seconds Read

Acum poţi face un copil fericit cu ajutorul Campaniei ING. Această campanie are ca şi scop oferirea unui număr mare de ghetuţe pentru Fundaţia Copiilor cu Dificultate. Această fundaţie are peste 4.000 de beneficiari, copii cu boli cronice sau maladii incurabile, dar şi copii din medii defavorizate.

Cel mai simplu mod prin care poţi face fericit un copilaş

Datorită Fundaţiei Copii în Dificultate, copiii primesc îngrijire şi asistență, precum și sprijin din partea specialiştilor pentru recuperare având astfel posibilitatea de a merge la o şcoală de copii normali pentru o integrare cât mai bună.

Pentru a susţine această fundaţie ING Bank a demarat anul trecut o campanie prin care promova economisirea şi în acelaşi timp ajuta copiii nevoiaşi.

În perioada 5 – 31 decembrie 2013 ING Bank a donat câte 1 leu pentru fiecare client ce a depus cel puţin 75 de lei în contul de economii. Cu aceşti bani ING va cumpărat 500 de perechi de ghetuţe pentru copiii din judeţele Argeş, Giurgiu, Călăraşi şi Bucureşti.

În acest an ING Bank va susţine aceeaşi fundaţie însă într-un mod mult mai distractiv.

Datorită campaniei ”Cel mai mare colind”, ING oferă ghetuţe copiilor, însă de data asta e nevoie şi de ajutorul tău. E simplu! Tot ce trebuie să faci este să cânţi şi astfel, vei putea face un copil fericit.

Fiecare video înscris pe website-ul celmaimarecolind.ro reprezintă o pereche de ghetuțe pentru aceşti copii.

Încarcă un filmuleţ aici în timp ce cânţi Moș Crăciun cu plete dalbe, iar un copil va primi o pereche de ghetuțe noi de Crăciun.

Și nu uita ca la finalul cântecului să provoci încă 2 prieteni să cânte și să intre în campanie.

Uite aici câteva idei, poate prinzi curaj!

Similar Posts