Cel mai mare brad uman de Craciun este in Maramures!

Cel mai mare brad uman de Craciun este in Maramures!

author
1 minute, 8 seconds Read

O idee inedita, chiar daca nu originala au avut elevii unui liceu din Baia Mare, aceea de a construi cel mai mare brad uman. Elevii impreuna cu profesorii Colegiului Naţional “Vasile Lucaciu”, au realizat in Piata Centrala a orasului un brad alcatuit nu mai putin din 1200 de persoane.

Cel mai mare brad uman de Craciun este in Maramures!

Actiunea a fost gandita ca o repetitie pentru anul viitor, cand elevii au de gand sa doboare recordul inscris in Guinness World Records, referitor la cel mai mare brad uman.

“Incercarea noastra, evident, a avut succes. A fost un exercitiu destul de complex, prin trasarea liniilor si gandirea intrarilor, a oamenilor, in conditii de siguranta perfecta si faptul ca facem intr-un spatiu public a ingreunat putin circulatia, dar cu ajutorul politiei si cu ajutorul primariei ne-am descurcat foarte bine. Le multumim si elevilor colegiului nostru care au fost foarte prezenti si la repetitii si consider ca evenimentul si incercarea noastra de record a lasat o amprenta asupra acestei perioade, in constiinta oamenilor din orasul nostru”, a spus Ioan Fodorut, unul dintre organizatori, pentru eMaramures, citat de World Record Academy.

Cel mai mare brad uman de Craciun este in Maramures!

Recordul actual este detinut de un grup de 852 de studenti din Thailanda care au format un brad urias in Bangkok, in centrul comercial SIAM Paragon (cel mai mare centru comercial din Sud-Estul Asiei, aproximativ 400,000 metri patrati; ca sa ai cu ce compara, Baneasa Shopping Mall are doar 85.000 metri patrati).

Similar Posts