Cel mai înspăimântător tobogan din lume

Cel mai înspăimântător tobogan din lume

author
1 minute, 4 seconds Read

Asta da adrenalină, acest tobogan este chiar înfricoșător putem spune. Oamenii vor cădea destul de mult pe cel mai înalt tobogan de apă din lume, numit Verruckt aflat la Schlitterbahn Waterpark din Kansas, Statele Unite ale Americii.

Cel mai înspăimântător tobogan din lume

Proiectul a fost programat iniţial pentru deschidere în 23 mai, însă fost reprogramată pentru 5 iunie. În cele din urmă, o deschidere oficială a fost stabilită pentru duminică, însă parcul a anunțat ulterior că atracția nu va fi gata până în weekend.

“Echipajele noastre lucrează din greu”, a declarat Winter Prosapio, directorul de comunicare și relații guvernamentale. “Vom încerca să nu întârziem mult faţă de momentul stabilit.”

Acesta a mai declarat că sunt ceva probleme cu banda transportoare şi vrea să îi mai facă câteva teste. Toboganul a intrat oficial în Cartea Recordurilor cu o înălţime de 51.38 m şi după câteva testări s-a ajuns şi la viteza de 104.6 kilometri pe oră.

Cel mai înspăimântător tobogan din lume

Acest tobogan are o porţiune aproape verticală, ceea ce te va face să ai o senzaţie uimitoare, s-ă îţi vibreze fiecare parte din corp datorită emoţiei.

Recordul anterior aparținea altui tobogan, Kilimanjaro de la Águas Quentes Country Club din Rio de Janeiro. Acesta are 49.9 m și a fost construit în anul 2002.

Similar Posts