produse din sare de Himalaya

Produse care au la baza sarea de Himalaya

2 minutes, 30 seconds Read

Cine nu stie despre sarea de Himalaya? Este, fara indoiala, cel mai popular tip de sare in aceste zile. Acest lucru se datoreaza disponibilitatii sale sub forma de diferite tipuri de produse care sunt alcatuite in intregime din sare gema de Himalaya 100% naturala. Aceasta sare este obtinuta prin exploatarea zacamintelor de sare vechi de sute de ani, gasite in Pakistan.

Unicitatea sa consta in culoarea caracteristica si in proprietatile uimitoare. Aceasta sare ne este daruita de natura, astfel incat sa putem culege beneficiile ei maxime. Vom explica in acest articol cateva dintre cele mai utilizate produse din sare de Himalaya.

Spre deosebire de alte saruri, utilizarea sarii de Himalaya nu se limiteaza doar la condimentarea meselor. Este extrasa manual sub forma de blocuri mari care au o structura cristalina densa. Datorita structurii sale, aceasta sare este apoi sculptata in diferite produse care ii sporesc functionalitatea.

Sare gema comestibila

Prima si cea mai esentiala utilizare a acestei sari este pentru condimentarea si gatirea meselor. Zilnic avem nevoie de sare intr-o cantitate limitata pentru a ne satisface nevoia de sodiu si atunci cand o obtinem in forma pura dubleaza beneficiile.

Sarea comestibila de Himalaya este o alegere mai buna pentru utilizare in gatit decat sarea alba obisnuita de masa. Este o sare neprocesata si fara substante chimice, care are multe calitati asociate cu ea. Ajuta la absorbtia mineralelor in organism si, de asemenea, imbunatateste digestia.

Gatiti mancare cu sare? Da, blocurile de sare de Himalaya pot fi folosite pentru a gati diverse alimente. Farfuriile plate mari sau placile de sare de Himalaya sunt perfecte pentru gratar, gatit si prajit carnea, legumele si fructele de mare. Aceste blocuri functioneaza ca tigai pentru gratar. Mineralele sarii de Himalaya sunt infuzate in alimente in timpul gatirii si o fac hranitoare. De cele mai multe ori, o combinatie de astfel de sare si alte saruri se foloseste intr-un inhalator sare de Himalaya.

Pahare de shot cu sare de Himalaya

Inlocuiti-va paharele obisnuite de shot cu aceste superbe pahare de sare de Himalaya pentru a va duce decorul la un alt nivel. Aceste pahare sunt foarte recomandate pentru cocktailuri, shot-uri de tequila, martini si multe alte bauturi. Sarea naturala a acestor pahare de shot va spori gustul bauturilor tale. Culoarea lor superba de la roz deschis pana la inchis si dimensiunea mica este perfecta pentru shot-urile de tequila.

Sare de baie roz de Himalaya

Baile cu sare ne-au binecuvantat mintea si trupul de secole. Oamenii antici obisnuiau sa puna sare in baile lor pentru beneficiile sale vindecatoare si terapeutice. Multe spa-uri si centre de wellness au inceput sa ofere clientilor bai cu sare. Datorita gradului de constientizare sporit, oamenii au inceput sa faca bai cu sare si acasa.

Sarea roz de Himalaya este pe placul multora in acest scop. Este cea mai pura si neprelucrata sare de baie care nu este aspra pentru piele. Baia cu sare de Himalaya detoxifica pielea si elimina toate toxinele. O baie calda la sfarsitul zilei va poate relaxa mintea si corpul.

Similar Posts