Ceasul Apple Smartwatch va fi disponibil din aprilie

Ceasul Apple Smartwatch va fi disponibil din aprilie

author
1 minute, 25 seconds Read

Directorul executiv al Apple, Tim Cook, a anunțat că produsul va fi putea fi cumpărat din magazine la sfârșitul lunii aprilie.

Ceasul Apple Smartwatch va fi disponibil din aprilie

Dispozitivul este creat pentru a putea fi împerecheat cu telefoanele iPhone, inclusiv modelul iPhone 5 sau mai vechi. La fel ca și ceasurile dotate cu Android, ceasul celor de la Apple nu va putea fi folosit ca și telefon însă se va baza pe telefonul cu care a fost cuplat pentru a avea conexiune de internet.

Ceasul va beneficia de funcții precum monitorizarea bătăilor inimii și alte funcții de monitorizare a stării de sănătate. Pe lângă aceste funcții, ceasul va putea afișa și notificări de pe telefon.

“Apple Watch este cel mai personal aparat pe care l-am creat vreodată. Am dorit să creăm cel mai bun ceas din lume”, a spus Tim Cook.

Chiar dacă nu ne-a oferit data exactă când ceasul va fi pus pe rafturile magazinelor și nici nu a menționat țările în care va fi lansat ceasul, Cook a declarat că Apple Watch va fi lansat în aprilie, conform planului inițial, și asta deoarece în procesul de dezvoltare al ceasului nu au intervenit întârzieri.

Până acum singurul lucru sigur pe care îl știam în legătură cu lansarea Apple Watch era o dată vagă de lansare – „Începutul anului 2015” – care i-a făcut pe mulți să creadă că va fi lansat mai devreme decât era stabilit. Cele mai multe zvonuri de până acum – dintre care o parte erau destul de plauzibile – indicau că Apple Watch va fi lansat în luna martie.

https://www.youtube.com/watch?v=a6CUWKWpFAs

Similar Posts