Cu aceste metode naturale o să poţi îndepărta punctele negre de pe faţă din câteva mişcări. Priveşte cât de simplu este!

Cu aceste metode naturale o să poţi îndepărta punctele negre de pe faţă din câteva mişcări. Priveşte cât de simplu este!

author
3 minutes, 3 seconds Read

Aurora Nov 03, 2016

369

Uită de cremele scumpe sau de produse chimice. Cu ajutorul acestor ingrediente naturale pe care le are are oricine în casă, puteţi scăpa de inesteticele puncte negre.

Cu aceste metode naturale o să poţi îndepărta punctele negre de pe faţă din câteva mişcări. Priveşte cât de simplu este!

Aceste ingrediente aflate la îndemâna oricui sunt folositoare împotriva acneei şi punctelor negre numai dacă sunt folosite constant. Nu poţi avea aşteptări prea mari de la ele după primele zile de utilizare, însă folosite cu consecvenţă vor avea rezultate.

Albuşul de ou este cunoscut pentru capacitatea lui de a elimina punctele negre aşa că poţi să îţi prepari o mască cu albuş de ou. Se bate albuşul de ou bine, apoi se întinde uniform pe zonele afectate de puncte negre. Se lasă câteva minute şi se curăţa zona cu un şerveţel.

Punctele negre de pe nas dispar şi cu ajutorul unui amestec de miere şi lapte. Tratamentul acesta poate să fie folosit pentru a preveni apariţia unor puncte negre sau a coşurilor, datorită caracterului antibacterian al mierii. Pe de altă parte acidul lactic din lapte vă ajută la hidratarea pielii. Într-o ceşcuţă cu lapte puneţi o linguriţă de miere şi frecaţi până se creează un amestec omogen cu care se unge faţa, o dată pe zi, înainte de culcare. Amestecul se lasă să acţioneze 5 minute apoi se îndepărtează cu apă călduţă.

O altă mască utilă pentru îndepărtarea punctelor negre este cea formată din scorţişoară şi miere. Scorţişoara stimulează circulaţia, iar viteza mai are a sângelui care circulă prin vene redă elasticitatea necesară pielii. Pielea devine astfel mai moale şi nu permite dilatarea excesivă a porilor.

Punctele negre sunt provocate de porii deschişi, înfundaţi şi care în contact cu oxigenul se infectează. Este astfel lesne de înţeles că îngustarea porilor vă determina dispariţia sau ameliorarea punctelor negre. Acest lucru se poate face cu ajutorul lămâii. Zeama de lămâie este cea mai indicată pentru acest lucru. Aveţi însă grijă să nu folosiţi zeamă de lămâie în timp ce vă expuneţi la soare, deoarece sensibilizează pielea.

Praful de copt este un alt aliat în lupta împotriva acneei şi a punctelor negre, însă nu abuzaţi de el, deoarece vă poate usca pielea. Motivul pentru care praful de copt este bun se regăseşte în textura sa, granulele fine de praf de copt exfoliază pielea şi ne scapă de orice impurităţi care ne pot bloca şi înfunda porii.

Scapă de punctele negre cu oţet de mere!
Decât să-ţi cumperi din comerţ tot felul de cosmetice scumpe, poţi să-ţi faci tu în casă propriul amestec care te poate ajuta să scapi de punctele negre. Amestecă nişte oţet de mere cu nişte frunze de mentă zdrobită şi unge-te cu acest conţinut înainte de a te culca. Oţetul de mere este un bun cicatrizant, în timp ce menta are un efect răcoritor şi calmează iritaţiile.

Cute, Incredibil

165 views

Aurora – Nov 04, 2016

Şerpii sunt creaturi cu sânge rece, care nu prea interacţionează cu oamenii, fiind mai degrabă timizi în fata aparatelor de fotografiat. Acest şarpe…

Emotional, Family

305 views

Aurora – Nov 04, 2016

Când era numai un copil Mike Rayburn a primit o chitară cadou de la tatăl său cu ajutorul căreia a învăţat să cânte…

Aurora – Nov 04, 2016

Nelson este un arici mai puţin obişnuit care se află la un adăpost din Norfolk, Marea Britanie. Şi când spunem neobişnuit ne referim…

Similar Posts