Cauți ușă de exterior rezistentă, aspectuoasă și accesibilă? Iată cum o alegi dintr-un magazin din Suceava

3 minutes, 52 seconds Read

Românilor li se pare extrem de greu să aleagă ușile de interior potrivite pentru locuința lor. Dar ce spun despre cele de exterior? Să fie alegerea mai ușor de făcut aici? Cu siguranță nu. Vei vedea în rândurile ce urmează cum să alegi o ușă de exterior ca un adevărat profesionist.

Ce știi despre ușile de exterior? Că trebuie să fie rezistente, aspectuoase, dar și accesibile la preț, nu? Poți găsi pe piața de profil la ora actuală astfel de modele? Da, doar trebuie să știi în ce magazin să cauți. Un reper în acest sens este usi-dor.ro despre care vom discuta mai multe lucruri în ceea ce urmează.

Cum alegi o ușă de exterior ca un expert

Există o serie de criterii la care trebuie să fii atent atunci când alegi usa intrare casa. Le enunțăm în rândurile ce urmează, alături de alte informații interesante. Așadar, să nu mai batem pe loc și să începem. Iată la ce trebuie să fii atent:

1.    Materialul din care este produsă ușa de intrare în casă

La capitolul materiale, ai 5 variante din care poți alege:

  • uși de intrare din lemn
  • uși de intrare din compozit
  • uși de intrare din aluminiu
  • uși de intrare din PVC
  • uși de intrare din oțel

Orice material ai alege, să știi că vine însoțit de minusuri și plusuri. Ca de exemplu, ușile din PVC au prețuri accesibile și sunt prevăzute cu sisteme de blocare, însă nu au o durată de viață mare și nu sunt potrivite pentru proprietățile tradiționale.

Cât despre ușile din lemn, acestea sunt o alegere bună pentru intrare, însă depinde de materialul din care sunt create. Trebuie să nu fie din lemn de esență moale pentru că nu vor fi suficient de durabile și puternice. Depinde foarte mult și de producătorul acestora. Dacă vrei calitate până la cele mai mici detalii, atunci este recomandat să le achiziționezi pe cele de la Porta Doors pe care le găsești pe usi-dor.ro.

Urmează ușile din compozit care, ce-i drept, prezintă rezistență sporită, însă prețul este extrem de ridicat. Același lucru se poate spune și despre cele din aluminiu, foarte puțin populare pe piața de profil de la noi.

Cât despre ușile din oțel, acestea sunt cele mai apreciate din punct de vedere al securității și al durabilității. Dar, din nou, prețul face diferența. Nu oricine își permite la intrare o ușă din oțel.

2.    Eficiența termică

Indiferent de modelul dorit pentru exterior, fie că vorbim de ușa cu geam sau fără, materialul din care ea este confecționată trebuie să fie suficient de rezistent pentru a acționa ca o barieră termică. În caz contrar, căldura se va pierde, iar facturile vor începe să fie din ce în ce mai mari.

3.    Securitatea

Despre securitate am discutat puțin și al punctul 1. Atunci când cumperi o ușă de exterior, fie de pe usi-dor.ro sau din orice alt magazin de profil, trebuie să verifici dacă sistemul de blocare corespunde cu cele mai recente recomandări pentru securitatea locuinței. Este esențial ca ușa de la intrare în casă să dispună de două opțiuni de blocare.

4.    Culoarea

Aspectul ușii de la intrarea în casă este extrem de important. De ce? Deoarece culoarea sa este o mare parte din prima impresie pe care oaspeții o au asupra casei tale. De asemenea, ea trebuie să se potrivească ca o mănușă cu pereții exteriori ai casei. Culorile trebuie să se armonizeze perfect pentru ca aspectul locuinței să nu aibă de suferit.

Cel mai bine ar fi ca atunci când ești în căutarea ușii perfecte pentru locuința ta, să îi furnizezi agentului de vânzări informații și despre culoarea pereților. În acest fel, îți poate recomanda uși ce au culori potrivite cu cele ale pereților.

Dacă ești din Suceava sau Botoșani, poți vizita showroom-urile Uși Dor. Acolo vei fi întâmpinat de profesioniști în domeniu care îți vor prezenta cele mai bune opțiuni pentru nevoile tale.

Acestea fiind spuse, iată care sunt cele mai importante aspecte la care să fii atent atunci când achiziționezi ușa de la intrare în locuință. Cere ajutorul profesioniștilor pentru a fi sigur că faci cele mai bune alegeri.

Similar Posts