“Cand vorbim despre implant dentar, pretul reflecta calitatea” – marturia unui client ce a beneficiat de tratament
implant dentar pret

“Cand vorbim despre implant dentar, pretul reflecta calitatea” – marturia unui client ce a beneficiat de tratament

author
2 minutes, 32 seconds Read

Timpul si experientele pacientilor au demonstrat faptul ca tratamentul cu implant dentar reprezinta cea mai eficienta metoda de inlocuire a unui dinte. Eficienta acestei proceduri depinde, intr-o mare masura, de pregatirea medicilor si de cabinetul in care a fost efectuat tratamentul.

Atunci cand vine vorba despre propria sanatate, este recomandat sa te interesezi mai mult de calitate decat de costuri. In mod evident, nu trebuie sa risipesti banii pe proceduri care nu sunt eficiente, insa atunci cand vorbim despre tratamente de calitate, efectuate in clinici de top, cum este Dental Premier, raportul calitate-pret va fi intotdeauna avantajos. Cu siguranta si tu te-ai intrebat, in contextul in care a fost nevoie sa apelezi la o clinica stomatologica, cat costa un astfel de tratament. Inainte sa iti faci o parere despre costuri, trebuie sa stii ce reflecta acesta.

In general, cand vorbim de implant dentar pret, exista o formula de calcul standard: costul implantului propriu-zis+pretul bontului protetic+pretul coroanei dentare care se fixeaza prin bontul protetic.

Experienta medicilor, aparatura, calitatea materialelor din care este realizata piesa sunt, de asemenea, elemente ce influenteaza costul unui tratament cu implant dentar. Pretul va fi, cu siguranta, oglinda calitatii serviciilor oferite de o clinica stomatologica cu experienta in domeniu.

“Cand vorbim despre implant dentar, pretul reflecta calitatea” – marturia unui client ce a beneficiat de tratament
implant dentar pret

Persoanele care au beneficiat de astfel de tratamente se declara multumite in totalitate de procedura si spun ca efortul financiar a meritat.

Grigore, un domn in varsta de 50 de ani, spune ca cea mai buna decizie pe care a luat-o a fost sa apeleze la inserarea unui implant dentar. Acum jumatate de an am decis sa nu mai gasesc scuze si sa apelez la ajutor de specialitate, pentru ca dantura mea nu se afla in cea mai buna stare. Am hotarat sa merg la o clinica stomatologica si sa intalnesc profesionisti care sa ma ajute sa imi recapat zambetul. Cand am intrat in clinica, am fost primit in cel mai frumos mod posibil si mi-am dat seama imediat de profesionalismul cu care se lucreaza aici. La intalnirea cu medicul ce urma sa se ocupe de problema mea, mi-au fost explicate toate detaliile despre procedura. Au fost doua aspecte care m-au interesat despre implantul dentar: pret si calitate. Medicul mi-a oferit toate informatiile pe care le-am solicitat, astfel ca am inceput cu incredere tratamentul.

Astazi, va pot spune din toata inima ca am luat cea mai decizie cand am apelat la echipa Dental Premier. Pentru ca a trecut destul de mult timp de atunci, mi-am putut forma o parere si pot sa spun ca, atunci cand vorbim despre implant dentar, pretul chiar reflecta calitatea serviciilor oferite.

Acestea sunt marturiile unuia dintre miile de clienti pe care tratamentul i-a facut fericiti. Daca iti doresti sa beneficiezi de servicii stomatologice de calitate, oferite in cele mai bune conditii, de catre medici specializati, cu o vasta experienta in domeniu, trebuie sa te astepti ca preturile tratamentului sa fie pe masura.

Ai grija de sanatatea danturii tale, iar aceasta te va recompensa cu un zambet impecabil si de durata!

 

Similar Posts