3438979

Cand este mai bine sa efectuezi transportul mobilei, in timpul saptamanii sau in weekend?

author
2 minutes, 28 seconds Read

Desi intreaga familie asteapta cu entuziasm momentul in care se finalizeaza mutarea in casa noua, inainte de acest lucru mai sunt de organizat si planificat multe altele. Pe langa organizarea in cutii a tuturor lucrurilor importante, golirea mobilierului de continut si planificarea modului in care trebuie sa se desfasoare toate etapele pentru o mutare lipsita de griji, trebuie sa se decida si cand va avea loc transportul mobilei. In timpul saptamanii sau in weekend? Cum este mai bine sa se organizeze un transport de mobila?

Aceasta planificare trebuie sa tina cont, in primul rand, de propriul program iar ambele optiuni au atat avantaje cat si dezavantaje. Asadar, cea mai buna solutie este sa le prezentam pe amandoua, astfel incat sa poti lua o decizie cat mai buna.

Transportul mobilei in timpul saptamanii poate sa fie mai putin costisitoare

In cazul in care totul se raporteaza numai la partea financiara, atunci trebuie sa stii ca transportul mobilei poate sa fie mai putin costisitoare in timpul saptamanii. Din cauza programului de lucru majoritatea persoanelor isi planifica transportul mobilei in timpul weekend-ului, motiv pentru care este o perioada mai aglomerata. Exista si firme precum cdmrelocation.ro care nu calculeaza pretul diferit pentru zilele de weekend si este un aspect bun de urmarit daca iti doresti ca mutarea sa nu scoata din buzunarul tau mai multi bani decat iti doresti.

   Cea mai convenabila zi pentru a muta mobilierul

Daca esti o persoana care lucreaza cu program normal, inseamna ca este mai convenabil sa efectuezi mutarea mobilierului in timpul weekend-ului. Planifica din timp ziua mutarii in functie de programul pe care il ai. Astfel, vei putea fi mai relaxat si nu vei mai avea probleme ca atunci cand organizezi totul pe ultima suta de metri.

Dupa mutarea mobilierului, pentru saci si pentru alte maruntisuri care pot fi transportate si cu ajutorul unei masini si iti doresti sa economisesti, atunci alege sa le transporti cu masina personala. Daca sunt mai multe cutii ramase in urma, atunci cel mai bine este sa rogi un prieten sa te ajute dar in acest caz trebuie sa tii cont si de programul acestuia.

Cand este momentul ideal sa angajezi o firma pentru transportul mobilei?

Conteaza foarte mult ziua in care vei muta mobilierul deoarece daca faci acest pas in timpul saptamanii atunci trebuie sa tii cont de intarzierile din trafic. De asemenea, in weekend trebuie sa tii cont ca lumea iese mai mult la plimbare si lifturile sunt folosite mai mult, fie se odihnesc si au nevoie de liniste fie nu doresc sa fie deranjati prea mult cu zgomotul cauzat de mutare. Acesta este un factor de decizie minor dar incearca sa tii cont si de acest aspect. Mai este esential sa iei in calcul sa fie timp suficient pentru mutarea mobilierului dintr-o locatie in alta.

Cel mai bine este sa discuti cu firma de mutari pentru a putea planifica fiecare etapa a mutarii indiferent de momentul in care ai mai mult timp liber.

Similar Posts