apa 19 litri
apa 19 litri

„Calculatorul” de hidratare: iata cum stii cata apa la 19litri sa comanzi!

author
2 minutes, 24 seconds Read

Una dintre cele mai mari provocari ale oamenilor, atunci cand comanda produse pentru o perioada mai indelungata de timp, este sa „nimereasca” exact cantitatea de care au nevoie, pentru a nu ramane fara stoc cand le este lumea mai draga si pentru a nu plati de mai multe ori taxa de livrare. Aceasta problema a fost accentuata de perioada pandemiei, in care comenzile online au „explodat”, iar alternativa de a iesi la orice ora, pana la magazinul din colt, pentru a face achizitii suplimentare, nu era chiar atat de usor de indeplinit.

Cand vine vorba despre apa la 19litri, lucrurile sunt cu atat mai delicate, avand in vedere ca vorbim despre singurul lichid esential vietii, care ajuta organismul sa se mentina hidratat si sa-si desfasoare toate procesele in parametrii optimi. Asta cu atat mai mult cu cat, in tara noastra, apa de la robinet nu este intotdeauna potabila, avand un aspect, un miros si un gust care nu pot fi neaparat descrise drept „apetisante”. Prin urmare, in momentul in care plasezi o astfel de comanda, trebuie sa fii sigur de cantitatea dorita, astfel incat sa nu ramai fara apa pentru tine si familia sau colegii tai, acasa ori la birou.

Tocmai din acest motiv, compania romaneasca H2On.ro, care livreaza acasa si la birou, in toata tara, o apa la 19litri 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare, vine in intampinarea clientilor sai si lanseaza „calculatorul” de hidratare. „Foloseste calculatorul nostru de consum si poti afla exact cata apa ar trebui sa comanzi pentru familia ta! In functie de numarul de membri, nivelul de activitate fizica, programul de lucru si, bineinteles, perioada”, se arata pe site-ul brand-ului 100% romanesc, premiat inclusiv la nivel international pentru apa sa (Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022 – anul acesta, cu mentiunea trei stele/punctaj maxim).

Astfel, iata doar cateva scenarii pe care le-am luat in… calcul, atat la propriu, cat si la figurat, alaturi de numarul de bidoane de apa la 19litri necesare pentru fiecare in parte:

– o persoana cu activitate fizica moderata, care lucreaza de la birou si plaseaza o comanda pentru o luna = 4 bidoane de apa la 19litri, pret 92 de lei, 36 de PET-uri salvate;

– trei persoane sedentare, care lucreaza in regim mixt (acasa si birou) si plaseaza o comanda pentru 3 saptamani = 9 bidoane de apa la 19litri, pret 207 lei, 81 de PET-uri salvate;

– 9 persoane sedentare (colegi), care lucreaza de la birou si plaseaza o comanda pentru 2 saptamani = 15 bidoane de apa la 19litri, pret 345 de lei, 135 de PET-uri salvate.

In concluzie, acum este mult mai usor sa plasezi o comanda precisa de apa de calitate superioara, pe care sa o consumi in mod regulat, intr-o cantitate de cel putin 2-3 litri pe zi, mai ales pe perioada sezonului cald, in care organismul transpira, consuma si cere mai multa apa decat in mod obisnuit. Hidratare placuta!

Similar Posts