Cafea Piacetto – cum se clasifica si ce o face atat de speciala?

Cafea Piacetto – cum se clasifica si ce o face atat de speciala?

author
2 minutes, 32 seconds Read

Toata gama de Cafea piacetto a fost creata in special pentru cei care lucreaza ca barista in cafenele si restaurante de top, dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura si tu de cafeaua ta preferata. Producatorul isi pune toata experienta in crearea acestei cafele, in calitatea careia are incredere. Tipurile de cafea Pacietto au fost dezvoltate exclusiv cu un lider de cafenea inernationala, italiana, pentru a se obtine un gust profesional. Pentru ca toti cei care sunt pasionati de cafea fac diferenta, Piacetto este una dintre cele mai savuroase cafele.

Cafea de calitate pentru toate preferințele

Doar cele mai bune boabe din recoltele proaspete sunt selectate pentru a produce toate rețelele de cafea prăjită. Curățarea atentă a cafelei verzi, prăjirea individuală care are rolul de a maximiza aroma și ambalajul de înaltă calitate pentru protecție a aromei, garantează prospețimea de lungă durată dar și un gust savuros, constant.

Cafeau este cultivata prin metode sustenabile

Aceasta cafea este cultivata de Rainforest Alliance, un partener devotat in domeniul cafelei, care foloseste metode de cultivare durabile, acceptabile din punct de vedere ecologic si social, dar si pentru un succes economic garantat. De asemenea, se contribuie la un habitat sigur si intact pentru natura si pentru oameni, acesta fiind obiectivul companiei.

Acest gen de acea este creat exclusiv pentru restaurante si birouri, dar si pentru uz profesional, de catre toti specialistii barista din intreaga lume. De asemeena, vei gasi mai multe profiluri de gust, accentuat de arabica, bland aromat sau accentuat de robusta, astfel incat sa te bucuri de cele mai aromate cafele.

Toata cafeaua provine de la fermele certificate de la Rainforest Alliance, astfel incat sa fie garantat efectul redus asupra mediului si asupra naturii. Alaturi de cafea, pot fi gasite colectii de accesorii de foarte buna calitate, astfel incat cafeaua ta sa aiba un aspect perfect si sa fie cea mai speciala pauza pe care o iei.

Datorita prajirii blande pe termen lung, cafeaua traditionala este accentuata si are arome puternice de robusta, dezvoltand un profil gustativ puternic, specific pentru sudul Italiei. Poti experimenta aceasta cafea simpla fie sub forma de espresso, fie sub forma de cafea crema sau ca specialitate populara de cafea cu lapte.

Cafeaua din gama Supremo ese un amestec de inalta calitate, cu aroma de arabica accentuata. Foloseste un proces rafinat de prajire si astfel te vei bucura de o cafea italiana pura, pe care o poti combina cu lapte si cu toppingurile preferate.

Gama Prestigioso include cafea facuta din ciresul de cafea unic Yellow Catuai. Profilul de gust este bland si crema are un corp moale astfel incat sa te poti bucura de cea mai rafinata cafea disponibila in prezent.

Alege o cafea de calitate de fiecare data cand vrei sa te bucuri de cele mai placute arome de cafea si vei descoperi ca pauzele tale din timpul zilei sunt ideale pentru relaxare si pentru energizare in compania bauturii preferate. Dupa ce incerci acest tip de cafea, vei descoperi ca nu o mai poti schimba.

 

Similar Posts