BigConnect Cloud - platforma No-code pentru analiza datelor

BigConnect Cloud – platforma No-code pentru analiza datelor

author
4 minutes, 11 seconds Read

“Dacă torturezi datele suficient de mult, acestea vor mărturisi”, spunea economistul britanic Ronald Coase.

 

“Dacă torturezi datele suficient de mult, acestea vor mărturisi”, spunea economistul britanic Ronald Coase.

Și dacă ai la dispoziție toate instrumentele necesare – de colectare a datelor, stocare, transformare, corelare și analiza – “mărturisirea” se poate întâmpla chiar în timp real. În era digitalizării este nevoie de rapiditate în fundamentarea deciziei și de adaptare permanentă la evoluția nevoilor.

Din ce în ce mai multe companii recurg la platforme cloud, no code, de procesare și analiza a datelor, pentru a rămâne competitive. Aceasta se ocupă nu numai de stocarea datelor structurate și nestructurate, ci și de analize complexe pentru volume oricât de mari de date, folosind algoritmi de inteligența artificială.

BigConnect este o asemenea platformă, creată de o companie axată pe inovație și cercetare – dezvoltare continuă.

Povestea BigConnect

Povestea BigConnect a început în urmă cu 6 ani, atunci când compania Mware Solutions a decis să se dedice exclusiv dezvoltării de soluții în zona Big Data, Cloud, Machine Learning și Artificial Intelligence. De altfel, sunt una dintre primele echipe cu expertiză reală în aceste domenii. Pentru că dezvoltarea și inovarea continuă este prioritară, compania investește în mod constant în extinderea și dezvoltarea platformei BigConnect pentru a acomoda diversitatea de nevoi ale clienților și pentru a păstra avantajul competitiv.

Investițiile permanente în dezvoltarea platformei de Augmented Data Intelligence pentru date structurate și nestructurate a dus la crearea unei soluții complete Cloud. Obiectivul BigConnect este de a deveni principalul furnizor de servicii Cloud în arii precum Data Transformation, Analytics și Augmented Intelligence din Estul Europei.

Viziunea BigConnect

BigConnect Cloud - platforma No-code pentru analiza datelor

BigConnect își propune să ofere acces facil tuturor companiilor la servicii de tip BigData, AI și Machine Learning cu limitarea costurilor și a resurselor implicate.

Obiectivul este crearea unui ecosistem în care o companie are la dispoziție, la un click distanță, toată tehnologia de care are nevoie pentru a evolua – de la închirierea de servere virtuale și capacitate de stocare până la Big Data și servicii AI.

Serviciile BigConnect

Din 2015, BigConnect s-a axat pe oferirea de soluții inovative pentru companii de toate mărimile, în domenii precum banking, retail, telecom, sănătate, siguranță publică, respectarea legii, farma, cyber și marketing. Serviciile clasice de stocare și procesare a datelor nu mai fac față cerințelor din ce în ce mai complexe ale clienților, iar această problemă cere o soluție urgentă.

Tocmai din această cauză, BigConnect vine cu un portofoliu complex de soluții la care se adaugă Reseller Hosting, găzduire VPS, găzduire eCommerce VPS, WordPress VPS, Magento VPS, OpenCart VPS și găzduire PrestaShop VPS.

Siguranță publică

BigConnect oferă soluții precum Open-source Intelligence (OSINT), Informații Live, Răspuns Rapid, Investigații și Analize Complexe, Predicția Criminalității și Prioritizarea Informației.

Clientul poate monitoriza fluxul de date din surse deschise, cum ar fi mass-media sau platforme sociale și poate corela aceste informații cu alte date disponibile (baze de date, fișiere, etc), în timp real. Se pot viza anumite informații specifice, se poate obține un raport de sentiment cu privire la datele identificate, iar apoi se pot analiza aceste informații în context mai larg.

Datele din diferite surse pot fi combinate pentru a crea un model pentru prezicerea comportamentului criminal sau terorist care ajută instituțiile să înțeleaga tendințele și relațiile dintre crima în sine și toate circumstanțele ei. Acest lucru permite clienților să meargă la rădăcina cauzei și eventual stopa o crimă înainte de a se întâmpla.

Banking

Cu ajutorul BigConnect pot fi create modele complexe de comportament „normal” dintr-o varietate de activități și detectata frauda înainte ca aceasta să afecteze fluxul de numerar. Se pot crea personas pentru clienți care se auto-ajustează pe măsură ce regulile de afaceri se modifică, sunt detectate relațiile între diferite entități care ar putea indica activități de spălare a banilors sau frauda cu carduri de credit.

Telecom

Gestiunea infrastructurii de rețea și analiza trace-urilor de apel în timp real poate fi realizată cu ajutorul algoritmilor de inteligența artificială. Puteți optimiza calitatea și acoperirea rețelei prin analizarea traficului, măsurarea performanței radio și a traficului de date.

Retail

Pentru industria de Retail, platforma BigConnect oferă soluții avansate pentru Analiza Clickstream, Magazin Personalizat bazat pe analiza de comportament, Motor de Recomandări, Promoții Personalizate și Sentimentul Brandului.

Sursă imagini: https://ro.bigconnect.io/

Similar Posts