Casa funerara care este alaturi de tine in clipele dificile

Casa funerara care este alaturi de tine in clipele dificile

author
3 minutes, 2 seconds Read

La Casa Funerara Luca vei avea parte de sprijinul esential in momentele grele, atunci cand pierzi o persoana draga sau din familie, intrucat poti apela la noi pentru servicii funerare si pachete complete care se regasesc foarte accesibile si avantajoase. Echipa noastra se ocupa de toate aspectele importante care intervin in procesul de inmormantare, astfel ca te poti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceste clipe. Detinem o vasta experienta in domeniu si venim cu solutii optime si adaptate conform cu posibilitatile si nevoile fiecarei familii.

De asemenea, punem la dispozitie pachete funerare diverse pentru care poti opta, intrucat acoperim nevoile esentiale in procesul de inmormantare. Poti accesa rapid serviciifunerareluca.ro daca doresti sa vizualizezi mai multe detalii sau ne poti contacta oricand deoarece echipa noastra te astepata cu cele mai bune solutii. Casa Funerara Luca este alaturi de familiile indurerate, dand dovada de profesionalism, respect si devotament, oferind servicii funerare complete, la preturile cele mai bune sau gratuit cu talonul de pensie, intrucat restituim familiei banii din ajutorul de inmormantare.

Optiuni variate de pachete

Te invitam pe site-ul nostru pentru a descoperi pachetele funerare puse la dispozitie. Acestea sunt variate, astfel ca poti alege un pachet care sa se incadreze in bugetul alocat si care sa fie conform cu preferintele si cerintele tale. Pachetele sunt complete si contin toate aspectele esentiale pentru o organizare in detaliu a inmormantarii, intrucat dorim sa ne adaptam diverselor cerinte si solicitari.

Putem tine cont de varietatea de pachete, cum ar fi cel clasic domiciliu, funerar ritual, standard domiciliu, deces spital, pachete de incinerare, pentru pensionari sau cele president, ambasador si triumf. In plus, ai posibilitatea de a modifica pachetul in functie de cerintele tale. Poti vizualiza mai rapid direct pe site-ul nostru ceea ce te intereseaza sau ne poti contacta pentru ati oferi diverse recomandari si sfaturi pentru a alege ceva potrivit.

Diverse servicii

In plus, serviciile noastre funerare sunt variate si se efectueaza de catre echipe de specialisti in domeniu, in functie de tipul de serviciu, intrucat poti beneficia de organizarea unei ceremonii pe masura. Putem aduce in vedere serviciile de constatare a decesului, unde vei putea beneficia de un medic pentru examinarea decedatului, servicii de imbalsamare, toaletare, dar si cosmetizare sau igienizare, necesare in fiecare situatie, unde o echipa de specialisti se poate ocupa de acest fapt, avand in vedere si imbracarea si asezarea in sicriu.

Totodata, oferim sprijin in intocmirea documentelor de deces, care pot fi un obstacol, insa la noi totul va decurge foarte rapid si simplu, dar si transport funerar. La Casa Funerara Luca dispunem de pachete pentru pomana-parastas cu vin rosu, vin cu ulei, colaci si coliva, respectiv meniuri prestabilite. Aranjamentele florale nu trebuie sa lipseasca, astfel incat la noi vei regasi si optiuni din care poti alege, fie aranjamente din flori artificiale, fie din flori naturale.

Variante nenumarate de produse

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de modele de sicrie, care sunt confectionate din diverse esente, precum stejar, brad, tei, fag, plop si nu numai. Acestea pot fi sicrie economice, de lux si catafalc, complet echipate, intrucat poti alege ceva dupa propriile preferinte.

Apeleaza cu incredere

Profesionalismul, experienta in domeniu si seriozitatea sunt doar cateva dintre aspectele de care tinem cont in colaborarile cu familiile indurerate, astfel ca vei fi in totalitate multumit atunci cand apelezi la noi.

Consultanta necesara

La noi vei regasi sprijinul necesar, oricand ai nevoie, indiferent de momentul zilei, astfel ca iti propunem sa ne suni direct pentru a beneficia de consultanta, fara a plati nimic in plus. Recomandarile si sfaturile sunt foarte utile in aceste momente, iar echipa noastra este pregatita sa te ajute.

Similar Posts