Antena 1 ia tot. Cei 3 masterchefi lansați de ProTV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor avea propriul show

Antena 1 ia tot. Cei 3 masterchefi lansați de ProTV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor avea propriul show

author
1 minute, 33 seconds Read

Antena 1 lansează în această toamnă show-ul de gătit,”Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, jurizat de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, anunță postul de televiziune.

6648281

Cu puțin timp în urmă vă anunțam că cei trei tocmai au renunțat la colaborarea cu PRO TV. Iată că nu a durat mult pauza acestora, și au anunțat deja o noua colaborare de această dată cu postul Antena 1 unde vor realiza emisiunea Iadul Bucătarilor.

„Tot ceea ce ați văzut până acum a fost floare la ureche. În această toamnă vom dezlanțui Infernul Bucatarilor și asta pentru că un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârșit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutam noi acum”, a declarat Chef Sorin Bontea.

“Dacă până acum aveați impresia că suntem duri, stați să vedeți ce urmează de acum incolo! Bucătăria unui restaurant nu este deloc o joacă, iar de asta vă veți convinge în această toamnă. Este un câmp de luptă, unde cel mai bun și cel mai puternic câștigă”, spune Chef Cătălin Scărlătescu.

“Hell’s Kitchen înseamnă o evoluție în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, așa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veți da dreptate urmărind acest show. James Joyce spunea în “Ulise”: “Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlanțui Iadul Bucătarilor”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Sursa Pagina de Media

Similar Posts